Detail info
Close

FRAGILE - A capella koncert najväčších hitov

FRAGILE koncerty
FRAGILE - A capella koncert najväčších hitov

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Vystúpenia slovenskej vokálnej skupiny FRAGILE sú plné speváckeho majstrovstva v štýle a cappella, teda výlučne s použitím ľudských hlasov. FRAGILE znamená „krehký“, čo dokonale vystihuje samotnú podstatu žánru a cappella – je mimoriadne krehký a citlivý. Keď spolu muzicíruje skupina spevákov bez sprievodu hudobných nástrojov, neskryje sa žiadna nedokonalosť. Skupina FRAGILE však žáner zvláda s ľahkosťou a s nadhľadom. Jej koncerty sú nielen plné výbornej hudby, ale aj podmanivého humoru a skvelej zábavy. Skupinu tvoria známe tváre z televíznych seriálov a šou, divadelných a muzikálových produkcií: Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golis, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Martin Madej a Jožo Hečko. Na koncertoch účinkujú aj alternujúci členovia Peter Lacho, Martin Klempár, Daniela Tomešová, Karolína Majerníková a Anabella Mollová.

Termín „a cappella“ pochádza z taliančiny a v doslovnom preklade znamená „ako v kaplnke“. Jeho pôvod sa datuje až do obdobia stredoveku, keď bola hra na hudobných nástrojoch v kaplnkách zakázaná, pretože sa v nich mohlo iba spievať. Dodnes sa spev jednotlivca, prípadne skupiny spevákov bez sprievodu hudobných nástrojov označuje týmto prívlastkom. A cappellové skupiny si musia vystačiť iba so svojimi hlasmi aj tam, kde iným skupinám pomáhajú hudobné nástroje.

voľné sedenie: 22€
VIP box A s miestenkou a občerstvením: 25€
VIP box B s miestenkou a občerstvením: 100€ / 4 osoby

Koncert je súčasťou festivalu 76. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je organizované s podporou Ministerstva dopravy a výstavby SR.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Odporúčané

Top