Detail info
Close

FOLKLÓR VO FRAKU

FOLKLÓR VO FRAKU

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Galakoncert „FOLKLÓR VO FRAKU“ ponúkne najkrajšie slovenské ľudové piesne vo veľkolepých  aranžmánoch pre mimoriadne sólové hlasy, veľký spevácky zbor a symfonický orchester.

Krásne melódie slovenských ľudových piesní odznejú pod letným hviezdnym nebom v  v podaní sólistu SND Miroslava DVORSKÉHO, opernej divy Adriany KUČEROVEJ, populárneho herca a operného speváka Filipa TÚMU, obľúbeného folkloristu Štefana ŠTECA, 5-násobného slovenského Slávika Petra CMORÍKA a najúspešnejšej pop-rockovej  speváčky Kataríny KNECHTOVEJ za hudobného doprovodu orchestra SLOVENSKÍ SYMFONICI,  hudobného zoskupenia SOKOLY a legendárneho speváckeho zboru LÚČNICA, pod taktovkou dirigenta Adriana KOKOŠA. Moderuje Štefan SKRÚCANÝ.
.
Slovensko, krajina pod majestátnymi Tatrami. Krajina spevavého ľudu a bohatých tradícií. Krajina, ktorú stále úprimne milujeme.

Má svoje čaro, má svoju nezameniteľnú hudbu, folklór i  kultúru, ktorú nám iné národy ticho závidia.

Zastavme sa teda na chvíľku tam, kde slovenskú silu cítiť najviac.  Vydajme sa na cestu tam, kde  slovenská ľudová pieseň pred stovkami rokov vznikala  – v krásnych regiónoch Slovenska.

Zastavme sa a oslávme krásu  a majestátnosť slovenského  folklóru spôsobom, aký tu ešte nebol.

Sektor A v cene 25,- EUR, dieťa do 12 rokov 17,- EUR
Sektor B v cene 19,- EUR, dieťa do 12 rokov 13,- EUR

Vstupenky pre vozíčkarov 9,- EUR (v prípade záujmu nas kontaktujte na help@ticketportal.sk)

Dieťa do 5 rokov v sprievode dospelého s platným lístkom zadarmo, platí pre Banskú Bystricu


Folklór vo fraku na Bratislavskom Hrade

Galakoncert Folklór vo fraku ponúkne na západnej terase bratislavského hradu najkrajšie slovenské ľudové piesne vo veľkolepých  aranžmánoch pre mimoriadne sólové hlasy, veľký spevácky zbor a symfonický orchester.

Monumentálna hudobná show s viac ako 100 špičkovými umelcami na pódiu, rozžiari magický letný večer v areáli Bratislavského hradu a predstaví najkrajšie slovenské ľudové piesne v novom impozantnom šate.

Renomovaní slovenskí sóloví speváci rôznych hudobných žánrov ponúknu, v sprievode symfonického orchestra Slovenskí symfonici, speváckeho zboru Lúčnica a ľudovej hudby Sokoly, pod taktovou šéfdirigenta Adriana Kokoša, výber tých najpopulárnejších folklórnych skladieb, ktorý určite ocenia nie len fanúšikovia tradičného slovenského folklóru, ale všetci milovníci kvalitnej hudby.

Najvyššiu umeleckú kvalitu koncertu garantujú prominentný interpreti, ako operné spevácke hviezdy Eva Hornyáková a Miroslav Dvorský, rock-popová diva Katarína Knechtová, 5-násobný zlatý slávik Peter Cmorík a populárny herec a spevák Filip Tůma.

Moderuje Štefan Skrúcaný.

Vstupenky pre vozíčkarov 9,- EUR bez nároku na miesto na sedenie (v prípade záujmu nas kontaktujte na help@ticketportal.sk)

Dieťa do 2 rokov v sprievode dospelého s platným lístkom zadarmo bez nároku na miesto, platí pre Bratislavu

Deti od 2 do 12 rokov - Sektor A = 49,- EUR, Sektor B = 35,- EUR, Sektor C= 25,- EUR



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture FOLKLÓR VO FRAKU
picture FOLKLÓR VO FRAKU
picture FOLKLÓR VO FRAKU

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - FOLKLÓR VO FRAKU - 28.07.2022 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie FOLKLÓR VO FRAKU, ktoré sa malo konať dňa 28.07.2022 o 19:00 hod. v Amfiteáter Banská Bystrica, je z organizačno-technických dôvodov ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 25.08.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 2.8.2022!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to najneskôr do 2.8.2022 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 2.8.2022 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 2.8.2022 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 2.8.2022 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top