Detail info
Close

MADE IN HUNGÁRIA

MADE IN HUNGÁRIA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Kedves színházlátogató, Tisztelt Közönség !
Szeretettel meghívunk mindjájatokat 2022. December 4.-én rendezendő Fenyő Miklós életét feldolgozó nagysikerű, közismert musical-re, amelyet a Magyarock Dalszínház hoz színpadra az Újvári kultúrházban 18.00 ó kezdettel.
Mindenkit sok-sok szeretettel várunk!
info: 0907734300
👉Jegyek elővételben a jövő héttől már kaphatók!👈 Jegy ára 16€
Fenyő-Tasnádi: MADE IN HUNGÁRIA (musical)
Leírás:
A Fenyő Miklós életét feldolgozó nagysikerű színházi darab közismert slágereivel, szellemes párbeszédeivel igazi legenda. Éppúgy, mint az előadásban megjelenő Hungária együttes. Hatvanas évek, rock and roll, utcabál... Több nem is kell a sikerhez, vagy igen? A Magyarock Dalszínház legnagyobb sikerű bemutatója, mely azóta is töretlen siker. Kiváló szórakozás lehet minden korosztály, de főleg a felnőttek számára.


Főbb szerepekben: Tihanyi Dániel, Mészáros Tamás, Kuczmann Ágnes, Vizeli Csaba, Budai Márton Zoltán, Ondrik János, Enyingi Zsófia, Tar Gabriella, Eszlári Judit, Gerdesits Ferenc, Másikné Vizeli Anita...
Időtartam: 130 perc (2 felvonás)
Helyszín: Érsekújvár , Kultúrház
Jegy ára: 16 €

🇸🇰
Milí návštevníci divadla!
Srdečne vás pozývame na maďarský muzikál Made in Hungaria, ktorý sa uskutoční v DK v Nových Zámkov dňa 04.12.2022.
Made in Hungaria je maďarský musical, ktorý napísali István Tasnádi, Miklós Fenyő. Javiskového muzikál sleduje život skupiny tínedžerov z Maďarska na konci 60. rokov, keď bola krajina pod komunistickou nadvládou.
Obsah:
Miki , ktorý je nútený vrátiť sa z Ameriky so svojimi rodičmi do komunistického Maďarska, prináša rebelský postoj, množstvo rockových nahrávok a ambíciu stať sa ďalším Jerrym Lee Lewisom . Dotkne sa starostu rodiny, súdruha Bigaliho a je nútený zahrať s Bigaliho synom nacionalistickú ľudovú pieseň v školskej talentovej šou. Jeho rockový výkon si získa každého a vykúpi ho spolu s jeho priateľmi a jeho dievčaťom.
Účinkujú: Tihanyi Dániel, Mészáros Tamás, Kuczmann Ágnes, Vizeli Csaba, Budai Márton Zoltán, Ondrik János, Enyingi Zsófia, Tar Gabriella, Eszlári Judit, Gerdesits Ferenc, Másikné Vizeli Anita...
04.12.2022 o 18:00 hod v DK. Vstupné 16 €
Dĺžka podujatia: 130 minút



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MADE IN HUNGÁRIA
Top