Detail info
Close

Red Cat Cabaret - STUDIO 34 party show

Red Cat Cabaret - STUDIO 34 party show

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

PREDAJ MOŽNÝ LEN FORMOU HOMETICKET!

Učinkujuci: Lucia Siposová, Lenka Považanová, Helga Koválovská, Jakub Lorencovič, Lukáš Záhorák 
Produkcia: Martina Džačková
Svetlá a zvuk asistencia: Ján Machút

Uletená boogie woogie party show inšpirovaná najväčšími hitmi 70. rokov a slávnym Studio 54 v New Yorku. Ako to funguje? Red Cat má slabosť na 70s,  preto si dal zostaviť živý jukebox s playlistom 34 piesní. Diváci si vyberajú hudobný vkus a umelci Red Cat Cabaret ho odpália v kabaretnom prevedení. Na pódiu sa striedajú nečakané choreografie, bizarné kostýmy a vtipné verzie veľkých hitov. Your Choice – Your Show!

Dress code: 70´s/provocative/funky

Dôležitá informácia:
Zakúpením vstupenky ste sa stali súčasťou tejto crazy PÁRTY SHOW a preto Vás prosíme, aby ste si z tohto web linku stiahli playlist (zoznam skladieb), z ktorého si vyberiete tú Vašu obľúbenú skladbu. A ak sa na Vás šťastie alebo NEFER NEFER ( alias Lucia Siposová) usmeje vaša skladba zaznie naživo v bláznivej boogie-woogie verzii v podaní Red Cat Cabaret.

Priložený “playlist” si prosím vytlačte, označte pieseň, ktorú chcete, aby zaznela naživo, pridajte svoje meno (alebo aj prezývku), číslo stola a tento papier následne odovzdajte hosteske pri príchode na predstavenie. Každá zakúpená vstupenka má svoju možnosť výberu piesne. To znamená, že ak si kúpite 4 lístky tak štyri krát dokážete ovplyvniť priebeh tejto show.

Nefer Nefer následne počas predstavenia vyžrebuje 10 pesničiek, ktoré Vám zaspievajú a zahrajú a jedna s piesní môže byť práva tá Vaša.

Heslo večera je: VAŠA VOĽBA - VAŠA SHOW.

10 vyžrebovaných divákov dostáva ešte ako odmenu od nás jeden "drink večera" zdarma.

Nezabudnite, toto je jedinečná príležitosť ako túto SHOW ovplyvniť, bez Vášho výberu nemôžeme túto PÁRTY SHOW odohrať

Ďakujeme Vám



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Red Cat Cabaret - STUDIO 34 party show
picture Red Cat Cabaret - STUDIO 34 party show
Top