Detail info
Close

MALUMA WORLD TOUR

MALUMA WORLD TOUR

Miesto:

Maluma: Toto je F.A.M.E ,Viera, duša, hudba, esencia ...

Vstupenky

Popis podujatia

Po svojom vystúpení v Madison Square Garden v New Yorku a zisku ocenenia Grammy za rok 2018, navštívi Maluma túto zimu aj Slovensko ako súčasť svojho svetového turné 11:11.

Mnohí považujú Malumu za jednu z vedúcich osobností latinskej hudby. Pochádza z Medellínu v Kolumbii a svoje meno si vytvoril z prvých dvoch písmen mien svojej matky, otca a sestry.

Minulý rok uzavrel mimoriadne úspešné turné s 90 vypredanými arénami a 400 000 predanými vstupenkami.

Jeho najnovší album, F.A.M.E. debutoval na prvom mieste v billboardovej hitparáde a získal latinskú Grammy v kategórii súčasných popových albumov.

2018-2019 boli pre umelca neuveriteľne úspešné roky: pôsobil v MTV VMA, stal sa veľvyslancom značky pre Dolce & Gabbana, bol zvolený najsexi mužom roka.

Predstavil sa na obálke časopisu Billboard so Shakirou a spieval duety s Madonnou, Ricky Martinom a J Baldvinom.

Rok skončil ako # 1 mužský umelec na Spotify. Jeho popularitu ďalej prezentuje 23 miliónov sledovateľov na Facebooku, 6 miliónov sledujúcich na Twitteri a 47 miliónov sledovateľov na Instagrame.

Filantropia je tiež dôležitým aspektom Malumovho života: minulý rok usporiadal prvý charitatívny gala pre svoju vlastnú nadáciu El Arte de los Sueños a oslávil druhé výročie svojej spolupráce s Globálnou nadáciou pre darcovstvo, ktorá pomáha znevýhodneným deťom žijúcim v nebezpečných podmienkach v Medellín, Columbia.

Nezabudnite ,prísť na koncert aj vy! A zažijete neopakovateľnú atmosféru akú vam vie dať iba Maluma!

Official web!

Balík skybox:
SKY LOUNGE C30
Skybox C27
- cena balíka 79€ (39€ cena miesta + 40€ občerstvenie)
Vstupenka občerstvenia obsahuje: káva, čaj, nealkoholické nápoje.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MALUMA WORLD TOUR
;
;
Top