Detail info
Close

CIRQUE DU SOLEIL - CORTEO

CIRQUE DU SOLEIL - CORTEO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Cirque du Soleil a ich dychberúce predstavenie Corteo konečne prichádzajú do Bratislavy v septembri 2022!

Corteo, jedno z najočarujúcejších javiskových vystúpení jedinečného Cirque du Soleil, je pripravené uchvátiť slovenských divákov po dvojročnej pauze. Predstavenie sa odohráva na unikátnom obojstrannom pódiu, ktoré sa postará o nezabudnuteľný zážitok. Corteo znamená v taliančine posledná púť resp. pohreb a v podaní Cirque du Soleil sa jedná o radostný sprievod poslednej cesty klauna. Predstavenie spája hereckú vášeň s eleganciou a silu akrobatov, ktorí divákov vtiahnu do divadelného sveta umenia, komédie a spontánnosti v tajuplnej atmosfére medzi nebom a zemou.

Predstavenia sa uskutočnia v Bratislave na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v dňoch 15.-18. septembra 2022.

Vstupenky pre imobilných návštevníkova ich doprovod budú dostupné na tieto predstavenia: 18.9.2022 (nedeľa) – 13:00 , 18.9.2022 (nedeľa) – 17:00. Zakúpiť je ich možné cez e-mailovú adresu help@ticketportal.sk. Držiteľ vstupenky imobilný a doprovod imobilného sa musí pred vstupom na podujatie preukázať platným preukazom ZŤP. 


Všetci návštevníci bez ohľadu na vek (vrátane detí) budú na vstup do miesta konania podujatia potrebovať platnú vstupenku. Upozorňujeme, že predstavenia zahŕňajú hlasné zvuky a úseky tmy, ktoré môžu niektoré deti vystrašiť.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top