Detail info
Close

GOODBYE GAME 81

GOODBYE GAME 81

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

PREDAJ MOŽNÝ LEN FORMOU HOMETICKET!

Lístok v hodnote 281 Eur je na jednu z najlukratívnejších tribún trenčianskeho zimného štadióna. Zároveň pri vstupe na tribúnu dostaneš, ako poďakovanie za podporu dres podpísaný Mariánom Hossom.

Rozlúčka s profesionálnou hokejovou kariérou ako poďakovanie fanúšikom za podporu počas kariéry. Marián Hossa pozýva na tento zápas svojich bývalých spoluhráčov a priateľov, s ktorými odohral niekoľko sezón nielen na domácom národnom ľade ale aj v zámorí. Výťažok zo zápasu bude prerozdelený cez neziskovú organizáciu Mariána Hossu. (HOSS HEROES n.o.)

Marián Hossa je bývalý slovenský hokejový reprezentant. Väčšinu svojej kariéry odohral v kanadsko-americkej NHL, krátko hral aj vo Švédsku aj na Slovensku. Bol považovaný za jedného z najlepších útočníkov NHL a taktiež za jedného z najrýchlejších korčuliarov tejto súťaže.

18.8.2023 o 18:18 Trenčín Štadión Pavla Demitru.

Zľavy: Vstupenky pre imoblných (18eur) a ich doprovod (18eur) je možné zakúpiť prostredníctvom mailu hotline@ticketportal.sk po preukázaní sa príslušným dokladom. Počet miest je obmedzený!

Každý účastník podujatia, musí mať zakúpenú platnú vstupenku bez ohľadu na vek. Cena vstupeniek je rovnaká pre deti aj dospelých.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top