Detail info
Close

Swingová jar

Swingová jar

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

SWINGOVÉ VIANOCE

Vianočný koncert swingového orchestra FATS JAZZ BAND pod vedením klavírneho virtuóza Ladislava Fančoviča. SWINGOVÉ VIANOCE je koncert zložený zo slovenských, českých a amerických vianočných a zimných piesní z obdobia 20. až 40. rokov, teda z obdobia prvej Československej republiky. Fats Jazz Band piesne interpretuje presne tak, ako ich nahrali vtedajšie swingové kapely - na historické hudobné nástroje a s autentickou interpretáciou a výrazom. Vypočujte si ukážky: Santa Claus Is Coming To Town White Christmas Baby, It's Cold Outside Jako loňský sníh Pozrite si štýlový vintage videoklip: https://youtu.be/v9D4WMtwzOM Všetky informácie nájdete na webstránke: www.fatsjazzband.com alebo na FaceBooku. Swingový orchester FATS JAZZ BAND je profesionálne 9-členné zoskupenie (7 hudobníkov a 2 speváci), ktoré hrá autentickú hudbu 20-tych až 40-tych rokov minulého storočia na originálne historické hudobné nástroje v dobovom oblečení. Pravidelne účinkuje na najvýznamnejších festivaloch dixielandovej a jazzovej hudby po celej Európe (Česko, Poľsko, Maďarsko, Rakúsko, Nemecko, Francúzsko, Taliansko, Chorvátsko, Gruzínsko).

Miesto : Dom kultúry Lúky,Vigľašská 1

Dátum : 19.12.2020

Čas : 19,00 h. - 20,30 h.

Vstupné : 9,- €



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Zmeny a upozornenia

ZRUŠENÉ - Swingová jar - 25.4.2021 o 19:00 hod.

Swingová jar, ktoré sa malo konať dňa 25.4.2021 (ďalej ako "Podujatie"), do 14. novembra 2021, do polnoci 24:00 hod., prijímanie žiadostí od majiteľov vstupeniek o vrátenie vstupného na Podujatie, ich spracúvanie a vyplácanie vráteného vstupného majiteľom vstupeniek, ktorí o jeho vrátenie požiadali.

Spoločnosť Ticketportal SK týmto oznamuje majiteľom vstupeniek na Podujatie, že s účinnosťou od 15. novembra 2021, od polnoci 00:00 hod., nebude pre spoločnosť Kultúrne zariadenia Petržalky zabezpečovať prijímanie a spracúvanie žiadostí majiteľov vstupeniek o vrátenie vstupného na Podujatie, ani vyplácanie vráteného vstupného (vrátane vstupných, pri ktorých spoločnosť Ticketportal SK už pred týmto momentum prijala v mene a na účet spoločnosti Kultúrne zariadenia Petržalky žiadosti o ich vrátenie). Prijímanie a spracúvanie žiadostí majiteľov vstupeniek o vrátenie vstupného na Podujatie ako aj vyplácanie vráteného vstupného bude od uvedeného momentu zabezpečovať priamo spoločnosť Kultúrne zariadenia Petržalky ako organizátor Podujatia. Spoločnosť Kultúrne zariadenia Petržalky je možné kontaktovať vo veci žiadosti o vrátenie vstupného a vyplatenie vráteného vstupného na telefónnom čísle 02/68299225 alebo na e-mailovej adrese alena.trautenbergerova@kzp.sk, alexandra.radakovicova@kzp.sk.

ZMENENÉ - Swingová jar - 25.4.2021 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Swingová jar, ktoré sa malo konať dňa 25.4.2021 o 19:00 hod. v DK Lúky, Vígľašská 1, Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne, o ktorom Vás budeme informovať.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - SWINGOVÉ VIANOCE - 19.12.2020 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie SWINGOVÉ VIANOCE, ktoré sa malo konať dňa 19.12.2020 o 19:00 hod. v DK Lúky, Vígľašská 1, Bratislava, je ZMENENÉ! Namiesto uvedeného predstavenia sa uskutoční predstavenie Swingová jar v novom termíne: 25.4.2021 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - SWINGOVÉ VIANOCE - 19.12.2020 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie SWINGOVÉ VIANOCE, ktoré sa malo konať dňa 19.12.2020 o 19:00 hod. v DK Lúky, Vígľašská 1, Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne, o ktorom vás budeme čoskoro informovať v najbližšej dobe.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top