Detail info
Close

SMRADI  -

SMRADI -

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

 

SI PETRŽALČAN?
CHCEŠ ZĽAVU?
CHCEŠ EŠTE VÄČŠIU ZĽAVU?

Ak máš trvalý pobyt v Petržalke, zaregistruj sa na www.kulturavpetrzalke.sk do Klubu SME PETRŽALKA a naplno využívaj zľavy na kultúrne podujatia. Okamžite získaš heslo, ktoré ti zabezpečí mimoriadnu zľavu na vybrané podujatie. Výhodou členstva je odoberanie newslettera s aktuálnymi podujatia

r. P. Perifel, USA, 2022, slovenský dabing, MP, 100 min.

Kino pre deti

Máloktorí hrdinovia majú takú zlú povesť ako Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok. Títo vyvrheli sa tak dlho hľadali, až sa našli a dali dokopy. Spáchať dokonalý zločin je pre nich rovnako prirodzené , ako si v nedeľu popoludní vyraziť na zmrzlinu. Mozgom tejto partičky je Vlk, Had má na starosti otváranie trezorov, Tarantula je skúsená hackerka, Žralok sa vie skvele maskovať a Piraňa je bitkárka, ktorá svojich kamošov ochráni päsťami v každej situácii. Počas rokov strávených lúpežami rôzneho druhu získali dojem, že sú nedotknuteľní a nepolapiteľní. Lenže aj pre nich bude nakoniec platiť, že tak dlho sa do sejfu chodí pre diamanty, až sa zámok zacvakne. Konkrétne máme na mysli zámok na policajnej cele. Aj v tejto nepríjemnej situácii má však pätica podfukárov  šťastia v nešťastí. Do života im vstúpi profesor Marmeláda (morča a predovšetkým dobrák  telom a dušou), ktorý má ambiciózny plán – prevychovať ich na poctivých občanov. Všetci členovia gangu súhlasia, pretože je to vstupenka na slobodu. Ich plán počíta s tým, že na oko budú sekať latinu a poslúchať, ale pri prvej príležitosti sa vyparia. Lenže už prvých pár dobrých skutkov vedie k nečakanému zisteniu, že byť dobrý je vlastne fajn. Čo si s tým počať? A ako sa majú zachovať, keď uvoľnený trón pre najväčšieho záporáka zaberie niekto iný? Budú s ním zaobchádzať v rukavičkách, alebo si to s ním vybavia ručne?

CSFD



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top