Detail info
Close

Allan Mikušek uvádza večer hudby a tanca + hostia

Allan Mikušek uvádza večer hudby a tanca + hostia

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto : DK Zrkadlový háj , 30.05. 2019 o 19:30 h.

 

ALLAN MIKUŠEK uvádza večer hudby a tanca s hosťami

 

koncert legendy slovenskej country scény Allana Mikušeka a jeho hostí: Paľo Drapák a tanečná skupina Bratislavské združenie country a dobových tancov.

Hviezda slovenskej country hudby, Allan Mikušek,  je vďaka svojím príjemným pesničkám s nádychom country, obľúbeným spevákom niekoľkých generácií. Jeho nádherný hlas v interpretácii, či už vlastných slovenských, alebo prevzatých amerických country skladieb, je zárukou kvalitného umeleckého a zábavného (tanečného) programu. Vystupuje s kompletnou kapelou, alebo komornejšie sólovo.

Allan Mikušek svoj život obetoval country muzike, ktorá bola iná ako všetko, čo sme od country čakali a poznali. Jeho pesničky sú známe a obľúbené aj kvôli krásnym textom, ktoré pramenili priamo z Allanovej duše. Nájdeme v nich, čo ho v živote naozaj postretlo - smútok, hnev, radosť, lásku aj túžbu. Dlhšiu dobu bol v úzadí a prestal veriť v sám seba. Dnes je tomu, ale úplne inak. Jeho zmenu vidieť už na prvý pohľad na vizáži, ktorú prispôsobil dobe a veku. Vlasy slušivo zostrihané, má chuť znova priniesť niečo nové -  kvalitnú country muziku a texty čo majú dušu. Hlas a talent, ktorý Allan má, ocenilo veľa zahraničných aj domácich hudobníkov.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top