Detail info
Close

Taylor Mc Ferrin

Taylor Mc Ferrin

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 15.4.2012 o 21:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Bratislava
Cena/Price: 8,-€

Popis/Description:
Vydavateľstvo Brainfeeder si nemôže dovoliť  pokazit svoje renomé trend-settera na elektronickej scéne podpísaním zmluvy s niekým len preto, že je synom slávneho otca. V prípade Taylora McFerinna, ktorého otcom je legendárny jazzový vokalista Bobby McFerrin to stopercentne platí. 15.04.2012, necelé tri mesiace pred bratislavským koncertom svojho otca, sa Taylor McFerrin naživo predstaví po prvý krát na Slovensku v Nu Spirit Clube.

Tento sympatický hudobník z Brooklynu redefinuje termín "oneman show." Kombinujúc svoje skills ako producent a performer, sa do povedomia hudobných fanúšikov dostal svojským spôsobom akým vie naživo plynule od nuly stavať svoje songy. Spev, Fender Rhodes,syntetizátory, sample a beatbox sú jeho hlavné pomôcky, ktorými podmanivo mieša korene '60 soulu s jeho vlastnou víziou future hip-hopu. Ideálny typ muziky na pohodový nedeľný večer.

FB event: http://www.facebook.com/events/249487048470931/



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top