Detail info
Close

WAYNE SHORTER QUARTET

WAYNE SHORTER QUARTET

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Cyklus - Hviezdy svetového jazzu

10.11.2009 o 20.00 h
Incheba Expo Aréna - Hala B0, Bratislava
vstupné od 25 EUR / 753,15 Skk

Vstupenky sa budú predávať v deň koncertu aj na mieste!

Vstup do Haly B/0 je z ulice Einsteinová
Vstup do Haly B/0 pre V.I.P. hostí je cez EXPO KLUB
Parkovanie je z Viedenskej cesty

Priaznivci top jazzu na Slovensku sa môžu tešiť, skvelý koncert svetovej kvality je konečne potvrdený! Absolútna svetová hviezda a živá legenda moderného jazzu – skladateľ a saxofonista Wayne Shortera vystúpi v utorok 10. novembra v Bratislave. Na koncerte sa predstaví kompletné kvarteto, ktoré dopĺňajú Brian Blade (bicie), John Patitucci (kontrabas), Danilo Perez (klavír).
Wayne Shorter (*1933) je považovaný za jedného najvýznamnejších amerických saxofonistov a skladateľov. Nahral desiatky albumov ako kapelník a objavil sa na desiatkach albumov svojich súpútnikov, s ktorými zásadným spôsobom ovplyvňoval vývoj jazzu v jeho azda najprogresívnejšej epoche od päťdesiatych po osemdesiate roky. Spomeňme jeho účinkovanie s Artom Blakeym v Jazz Messengers koncom päťdesiatych rokov, s Milesom Davisom a jeho druhým slávnym kvintetom v šesťdesiatych rokoch, či v Zawinulovom Weather Report, v ktorom pôsobil v sedemdesiatych rokoch. Mnoho Shorterových kompozícii sa stalo štandardami. Je držiteľom mnohých ocenení. Len cien Grammy sme napočítali deväť.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture WAYNE SHORTER QUARTET
picture WAYNE SHORTER QUARTET
picture WAYNE SHORTER QUARTET
Top