Detail info
Close

A STATE OF TRANCE 450 s Armin van Buuren

A STATE OF TRANCE 450 s Armin van Buuren

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 9.4.2010 od 20.00 h
Miesto konania/Place of performance: Incheba Expo Aréna Bratislava, Slovak Republic

3-násobný držiteľ ocenenia najlepší Dj sveta a všeobecne najpopulárnejší Dj a producent Armin van Buuren prichádza osláviť narodeniny a 450 epizódu svojej rádiovej show A State of Trance do kráľovnej miest, Bratislavy. Toronto, NY a Wroclav dopĺňajú štvorku svetových metropol, kde sa bude vo veľkom oslavovať. Celá show bude vysielaná live (video/audio) do celého sveta. Najhviezdnejšie obsadenie aké Slovensko kedy videlo vytvorí spolu so spektakulárnou technológiou plnej zvuku, obrazu, svetiel a efektov fantastickú show, za ktorou sme museli cestovať stovky kilometrov. Popri No.1 Djovi roka 2009 sa predstavia TOP hostia: Gareth Emery, Marcus Schossow, Daniel Kandi, Myon & Shane 54, Dash Berlin, Ashley Wallbridge a W&W.
Viac info o show: www.arminvanbuuren.sk

Cena/Price and info:
STÁTIE vrátane Kaskád - 35 € marec / 39 € apríl
VIP balkón / státie E1+E2 55 € (v cene bar kupóny 5 €) POSLEDNÉ VSTUPENKY!
VIP balkón / sedenie F2+F3 65 € (v cene bar kupóny 10 €) POSLEDNÉ VSTUPENKY!
Po vstupe do arény a následnom odchode, nebude možný ďalší vstup na rovnakú vstupenku. Fajčiari budú mať vyhradené miesto. Celonočné kontrolované parkovanie 5 €/osobné auto. VIP hostia majú balkóny, separátny vchod, bary, komunikácie a môžu navštíviť aj státie.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture A STATE OF TRANCE 450 s Armin van Buuren
Top