Detail info
Close

Beckovske slávnosti

Beckovske slávnosti

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 9. – 10. – 11. 07. 2010
Miesto:
pod hradom Beckov, Obec Beckov
Cena v predpredaji: 4,-€, na mieste: 5,-€ 


Počas troch dní 9.,10. a 11. júla 2010 sa môžete započúvať do skvelých slovenských skupín GLADIÁTOR, POLEMIC, SLNIEČKO, Fuera Fondo a ďalších ale aj vzhliadnuť, či zapojiť sa do množstva najrôznejších atrakcií. Ako každý rok, aj tento zaplnia dedinu remeselníci s ich výrobkami, ktoré si môžete zakúpiť, či obzrieť ich výrobu. Rovno pod skalným bralom hradu Beckov vás uchvátia stredoveké šermiarske súboje, reprodukcie dobovej vojny a workshopy pre deti a rodičov v podaní Bludných rytierov.
Novinkou Beckovských slávností 2010 budú Majstrovstvá sveta v hode vidlami s názvom VIDLOMET, na ktorých má šancu každý z prihlásených stať sa majstrom sveta. Tento netradičný šport si za 5 rokov svojej existencie získal mnoho fanúšikov a je jednou z hlavných atrakcí Agokomplexu v Nitre. Ďalšou novinkou budú okrem netradičného kopania futbalových pokutových kopov aj tradičné diskusné fóra, kde prebehnú prezentácie na rôzne témy ako cestovanie v podaní známeho slovenského cestovateľa a rodáka z Beckova p. Ondrejoviča alias Becka, ďalej témy ako vikingská kuchyňa, horská cykloturistika, jaskyniarstvo a iné. Záverečný deň sa bude niesť v pokojnej atmosfére dobového remeselného jarmoku, svätej omše v miestnom kostole, dychovej hudby a prestížneho futbalového stretnutia Beckov and friends proti výberu sveta.
www.doubleagency.sk, www.vidlomet.com

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top