Detail info
Close

UPRISING Winter Edition

UPRISING Winter Edition

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

MMC, Bratislava /Majestic Music Club, Karpatská 2/
4. december 2010 o 19.00 h
Cena: 17 eur

MACKA B & ROOTS RAGGA BAND
IRIE RÉVOLTÉS

Organizátori najväčšieho bratislavského a jedného z najväčších slovenských festivalov vôbec - Uprising Reggae Festivalu - sa rozhodli usporiadať aj jeho zimnú edíciu s názvom ´´UPRISING Winter Edition´´. Akcia sa tentokrát bude niesť v duchu rozlúčky s uplynulým rokom, v klubovej atmosfére bratislavského MMC (Majestic Music Club, ex-Babylon, Ymca), 4. decembra 2010. Na toto podujatie prijali pozvanie interpreti, ktorí majú u nášho publika najväčší ohlas z predchádzajúcich ročníkov festivalu. Macka B & Roots Ragga Band, a Irie Révoltés.  

Macka B, nestárnuci veterán britskej scény patrí na Slovensku ale aj celosvetovo k najznámejším a najžiadanejšim reggae umelcom. Vystúpi so svojou kapelou Roots Ragga Band.

Irie Révoltés, jedna z najenegickejších reggae kapiel, ktorá svojou strhujúcou show dostáva do varu festivalových nadšencov po celej Európe, zaútočí po druhýkrát na slovenské publikum. Na Slovensku finišujú svoje turné k aktuálnemu albumu Mouvement Mondial. Francúzko-nemecká formácia Irie Révoltés hrá chytľavý mix dancehallu, reggae, hiphopu a soulu okorenený štipkou ska. Získava si srdcia tisícov fanúšikov a patrí na popredné miesta európskej reggae scény.

www.uprising.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture UPRISING Winter Edition
picture UPRISING Winter Edition
Top