Detail info
Close

Pawel Kaczmarczyk Trio - Audiofeeling Band

Pawel Kaczmarczyk Trio - Audiofeeling Band

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Pawel Kaczmarczyk Trio - Audiofeeling Band (Poľsko)

Dátum : 16.02.2012 o 19, 00
Miesto : Koncertné štúdio SRO, Mýtna 1, Bratislava

PAWEŁ KACZMARCZYK AUDIOFEELING BAND (www.myspace.com/audiofeeling)
Pawel Kaczmarczyk patrí medzi najvýraznejšie postavy mladej  poľskej jazzovej scény. Trio predstaví  na koncerte  úplne nový, práve pripravovaný materiál, vráti sa aj k albumu "Complexity in Simplicity" (Komplexnost v jednoduchosti) a hudbe Raye Charlese v Pawlových moderných jazzových aranžmánoch (projekt "Directions in Music" (Smery v hudbe).
Pawel Kaczmarczyk (http://pawelkaczmarczyk.com) Dnes jednoznačne najlepší poľský jazzový pianista, skladateľ, sólový I tímový hráč. Vystupoval s kvartetmi Janusza Muniaka, G. Piotrowskeho, Piotra Barona a Rafala Sarneckého. V súčasnosti je známy predovšetkým ako líder vlastného súboru Pawel Kaczmarczyk AUDIOFEELING Band. Pawel Kaczmarczyk získal mnoho ocenení na rôznych festivalech a súťažiach. Čo je ale podstatné, Paweł Kaczmarczyk prelomil svojím víťazstvom v roku 2009 v kategórií pianista roku dlhoročnú  nadvládu Leszka Możdżera na polskej scéne. Paweł sa umiestil vysoko aj v celkovej kategórií jazzový hudobník a skladateľ roku (2. miesto, za Tomaszem Stańkem) a jeho skupina skončila taktiež druhá v kategórii jazzový súbor roku 2009 (za triom Marcina Wasilewskeho). Paweł Kaczmarczyk je taktiež víťazom súťaže  "Kulturalne Odloty", usporiadanej denníkom Gazeta Wyborcza, V roce 2010 se stal opäť podľa Gazety Wyborcze umelcom roku a bol zároveň nominovaný na tieto ceny - OSKARY JAZZOWE 2010 ako umelec roku a na cenu FRYDERYK 2010 pre jazzového umelca roku...
Jeho vystúpenia na jazzovom festivale Jazznica v roku 2010 patrilo k vrcholom festivalu.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top