Detail info
Close

Polemic, Sto zvirat

Polemic, Sto zvirat

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 22.3.2012  20:00
Miesto konania/Place of event: Majestic Music Club, Bratislava
Cena/Price:
voľné státie 8,20,-
VIP 15,-

Popis/Description:
Tohtoročná sezóna ponúka naozajstnú koncertnú lahôdku. Dôjde totiž k spojeniu dvoch kapiel, ktoré vo svojich krajinách vyšľapávali na začiatku 90. rokov cestičku u nás vtedy neznámeho hudobného štýlu SKA. Sto zvířat aj Polemic sa pýšia viac ako 20 ročnou kariérov lemovanou hitmy ako Ty vole na základní škole, Dáma s čápem, Nikdy nic nebylo, Alice se dala na pití, Nejkratší cesta alebo Ja som to vedel, Komplikovaná, Rudie, Škandál.

Polemic zahrá vo svojej klasickej zostave Peter Opet, Braňo Bajza, Michal Novácky, Peter Šandor, Peter Huraj, Miroslav Baričič, Ľubomír Horák, Andrej Juráš, Juraj Cocher a Branislav Feješ. Na konte má už osem albumov a je neoddeliteľnou súčasťou slovenskej hudobnej scény.

Skupina Sto zvířat vznikla v roku 1990 zo študentského rock'n'roll bandu Matěj Čech. Od tej doby odohrala viac ako 1250 koncertov a má na českej hudobnej scéne silnú pozíciu, ktorú už niekoľko rokov drží pevne v rukách.



 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top