Detail info
Close

Rock´n´Roma! - KAL a ich hostia

Rock´n´Roma! - KAL a ich hostia

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Rock´n´Roma! - KAL a ich hostia

Do Bratislavy príde belehradská kapela KAL, ktorá predstavuje netradičnú balkánsku cigánsku hudbu, v ktorej sa miesi tango s hudbou Stredného východu, ale i turecké a dokonca jamajské vplyvy.
Hoci boli v Srbsku a na Balkáne populárni už predtým, pozornosť svetového publika priťahujú od roku 2006, kedy vydali debutový album pod jednoduchým názvom KAL. Album dosiahol prvé miesto vo World Music Charts Europe a skončil na treťom mieste v celoročnej hitparáde. Počas roka potom odohrali viac ako stovku koncertov po celom svete, vrátane väčšiny európskych štátov a USA.
Kal participovali na niekoľkých kompiláciách albumov s inými cigánskymi, srbskými a inými umelcami world music. Často vystupujú na rôznych festivaloch, napríklad Sziget v Budapešti, San Lorenzo v Miláne, Exit v Novom Sade a mnohých ďalších.

Ako domáci hostia sa predstavia:

Bohémiens
- rómska hudba obohatená o prvky ethno, latina a jazzu, ktorej líderkou je vnučka Jána Berkyho Mrenicu staršieho Barbora Botošová

Jana Orlická
- diva šansónu, ethno a jazzu

Sála Divadla Aréna sa premení na world music arénu s kapacitou 400 miest na státie a 177 miest na sedenie.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top