Detail info
Close

Amnesia Contact Ibiza (Ministry Of Fun)

Amnesia Contact Ibiza (Ministry Of Fun)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 14.5.2010 o 20:00hod.
Miesto/Place: Ministry Of Fun, Europa Shopping Center, Na Troskách 25, Banská Bystrica
Cena/Price: Normal - 6,-Eur

Amnesia Contact Ibiza po prvý krát v Banskej Bystrici!

Tí čo majú ešte teraz na pamäti januárovu Amnesia Contact Ibiza party by mali spozornieť. A nie len oni. Rezident z najlepšieho klubu sveta Amnesia Ibiza sa predstaví na jednom z najvychýrenejších tanečných podujatí na Slovensku – Amnesia Contact Ibiza party po prvý krát sa v najlepšom a najmodernejšom klube na Slovensku – v banskobystrickom Ministry of Fun.

Klub Ministry, ako ho mnohí nazývajú, je najväčším klubom na Slovensku a leží v samom srdci Slovenska. Nájdete ho v priestoroch Europa Shopping Center v Banskej Bystrici. Klub je vybavený najmodernejšou audio a video technikou, vrátane množstva laserov, inteligentných svetiel, LED obrazoviek, LCD obrazoviek a pod.

Úspešná svetová značková party Amnesia Contact Ibiza sa bude 14. mája na Slovensku konať už po piaty krát, po prvý krát v Banskej Bystrici. Exkluzívnym hosťom podujatia je stále obľúbenejší španielsky dídžej a rezident klubu Amnesia Brian Cross, ktorý na Slovensko zavíta po tretí krát. Ani tentoraz nebude chýbať slovenská dídžejská elita. Domácu tanečnú elektronickú scénu zastúpia Charlie Clubber, Laddy M a Fresh Clubber. 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top