Detail info
Close

Načo čakať - T.R.J.O.F tour 2012

Načo čakať - T.R.J.O.F tour 2012

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

27.jún. 2012 o 19:00- Načo čakať – Veľmi šansónový večer umeleckej skupiny T.R.J.O.F s Igorom Šimegom a ich hostia Katarína Koščová, Tomáš Ducký, Miroslava Marčeková

26.júl 2012  o 19:00 - Načo čakať - Veľmi swingový večer umeleckej skupiny T.R.J.O.F s Igorom Šimegom a ich hostia.

23. august 2012 o 19:00- Načo čakať - Veľmi popovo muzikálový večer umeleckej skupiny T.R.J.O.F s Igorom Šimegom a ich hostia.

Jedinečné koncertné predstavenie Igora Šimega francúzskych,slovenských aj anglických, a nielen šansónov, s hosťami Katarínou Koščovou, Miroslavou Marčekovou, Tomášom Duckým a okúzľujúcim orchestrálnym kvartetom Neosolium String Quartetpod vedením Michala Hudáka. Publikum sa môže tešiť na nevšedný zážitok plný krásnej hudby, príbehov a množstva prekvapení.

Trilógia koncertných predstavení „NAČO ČAKAŤ?“ je jedinečnou kombináciuo skvelých spevákov formácie T.R.J.O.F. a ich gistí, troch troch hudobných žánrov a výbornej kombinácie koncertu, divadelného predstavenia a obľúbenej talk šou so živou hudbou v atraktívnom prostredí. Igor Šimeg – šansón, Tomáš Horváth - swing a Peter Makranský – pop, dohromady T.R.J.O.F., sú Vašimi hostiteľmi, dejateľmi aj priateľmi tohoto nie všedného zážitku.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top