HC SLOVAN Permanentka 2014/2015 Najčastejšie otázky

Predpredaj permanentiek na sezónu 2014/2015: Najčastejšie kladené otázky

Odkedy začína predpredaj?
Od stredy 2. apríla 2014 pre všetkých súčasných držiteľov permanentiek s tým, že do 25. apríla vrátane je predaj za zvýhodnené ceny. Predpredaj potrvá do 31.5.2014.  Pre všetkých nových záujemcov o permanentky začne predpredaj od pondelka 2. júna 2014.

Kde a kedy budú otvorené predajné miesta Ticketportal?
Stabilné predajné miesta (Aupark, Avion, Polus, centrála Ticketportalu Radlinského, Bratislava) a ostatné predajné miesta podľa svojich bežných otváracích hodín (aktuálny zoznam predajných miest je dostupný na
https://www.ticketportal.sk/selling_places.aspx#-1 ) a tiež predajné miesto v Slovnaft Arene (ul. Odbojárov) v pracovné dni od 15:00 h do 18:00 h.

Ako presne si môžem uplatniť nárok na predkupné právo?
Držitelia permanentiek zo sezóny 2013/2014 obdržia od spoločnosti Ticketportal informatívny mail a/alebo SMS s rezervačným číslom. S týmto číslom a permanentkou z minulej sezóny potom navštívte niektoré z predajných miest Ticketportal uvedených na
www.hcslovan.sk alebo www.ticketportal.sk.

Čo mám robiť v prípade, že mi žiadny mail s rezervačným číslom nepríde?
V takom prípade napíšte Vy mail na adresu:
help@ticketportal.sk a uveďte v ňom tieto údaje: meno, priezvisko (resp. názov firmy), sektor, rad, miesto. Na základe týchto informácií Vám Ticketportal zašle rezervačné číslo.

Čo si vlastne v predpredaji kúpim?
Voucher s názvom „KHL – HC SLOVAN permanentka 2014/2015“ , ktorý bude vyzerať ako papierová vstupenka a ktorý začiatkom júla zameníte za načítanú plastovú kartu.

Bude v novej sezóne platiť súčasná permanentka v podobe plastovej čipovej karty?
Nie. Jej platnosť je ohraničená len na zápasy sezóny KHL 2013/2014. Nezahadzujte ju však zatiaľ. Môžete ju potrebovať pri obnove permanentky na novú sezónu. Až potom ju môžete zahodiť alebo si ju nechať ako suvenír na premiérovú sezónu Slovana v KHL.

Môžem si ako permanentkár zo sezóny 2013/2014 zmeniť miesto a zachovať si pritom právo na zľavu a predkupné právo?
Áno, čiastočne. Naši verní fanúšikovia, ktorí si z akýchkoľvek dôvodov chcú v novej sezóne zmeniť miesto, tak budú môcť urobiť, ale iba v rámci sektorov rovnakej cenovej kategórie, príp. prechodom do sektoru vyššej cenovej kategórie. Budú však musieť prísť osobne do centrály Ticketportalu,Radlinského 27, Bratislava alebo prostredníctvom mailu na adresu:
help@ticketportal.sk napísať svoje údaje z permanentky na sezónu 2013/2014 a požiadať o zmenu miesta. Pozor: to všetko je možné iba do 31. mája 2014!!

Môžem si ako permanentkár zo sezóny 2013/2014 okrem obnovy doterajších miest dokúpiť aj nové miesto, resp. miesta ešte v rámci predkupného práva, aby som nemusel prísť do Ticketportalu na dvakrát?
Žiaľ, toto nie je možné. Nové miesta totiž zatiaľ – až do 1. júna – nebudú vôbec v predaji.  V opačnom prípade by sa v podstate stratila výhoda predkupného práva pre súčasných majiteľov permanentiek. Nové miesta, t.j. také, na ktoré nebola v minulej sezóne vydaná permanentka, resp. na ktoré nebude do 31.5. uplatnené predkupné právo, pôjdu do voľného predaja od pondelka 2. júna 2014.

Ako si môžem kúpiť permanentku do sektoru na státie?
Sektor Fanclub (státie) – časť sektoru B6 – je v prvom rade určený členom oficiálneho fan klubu a očakáva sa od neho – tak ako doposiaľ – aktívna celozápasová podpora Slovana. V minulej sezóne bol takmer kompletný sektor obsadený držiteľmi permanentiek, ktorí budú mať od 2.4. do 31.5. predkupné právo, či už prostredníctvom rezervačného čísla Ticketportalu alebo prostredníctvom kúpy cez občianske združenie Verní Slovanu (
www.vernislovanu.sk). Iba v prípade, ak nepríde k obnove permanentky zo strany všetkých doterajších držiteľov, budú uvoľnené zvyšné miesta v predaji, najskôr od 1.6. Kapacita sektoru je limitovaná na 250 miest na státie.

Ako si môžem kúpiť permanentku do niektorého z prémiových sektorov (VIP Club, SkyLounge, skybox)?
Prostredníctvom klubu HC SLOVAN Bratislava a.s. Pošlite mail s upresnením Vašej požiadavky na adresu:
vajda@hcslovan.sk.

Akým spôsobom si môžem kúpiť permanentku, ak sa dlhodobo nachádzam momentálne v zahraničí?
Cez web stránku
www.ticketportal.sk  si zarezervujete alebo priamo zaplatíte prostredníctvom CardPay/TatraPay permanentku a na domácej tlačiarni si môžete vytlačiť voucher „KHL – HC SLOVAN permanentka 2014/2015“, ktorý si neskôr v pokladni SLOVNAFT Areny zameníte za načítanú plastovú kartu.

Top