ŠK SLOVAN Bratislava - permanentka 2014/2015 novinky

1. Majiteľ permanentky získa minimálne až 20% zľavu na kúpu vstupenky všetkých domácich zápasov európskych pohárov. V porovnaní s minulou sezónou je zľava vyššia o 10%.

2. Majitelia permanentiek uplynulej sezóny 2013/2014 získajú novú vernostnú zľavu 10% z ceny permanentky, ktorú si môžu uplatniť na svoje miesto do 1.júla 2014,

3. Zvýšený komfort pre rodinný sektor. Rodinný sektor sa bude nachádzať na krytej tribúne v sektore A12 RS.

4. Zvýšený komfort za výrazne nižšiu cenu. Klub znížil cenu permanentky do sektoru Business na 198,-€ (minulá sezóna 490,-€) a poskytol tak možnosť zvýšeného komfortu pre fanúšikov (kvalitnejšie sedenie, pred a počas zápasu podávanie nealkoholických a alkoholických nápojov, studené a teplé jedlá).

5. Pre najnáročnejších fanúšikov je možnosť zakúpenia VIP permanentky do VIP sektoru. Priestory VIP prešli vizuálnou zmenou a zmenou cateringu, ktorú určite privítajú aj nároční návštevníci.

6. Smerom k fanúšikom sme zaviedli nový systém vyzdvihnutia permanentky. Permanentnú vstupenku si bude môcť vyzdvihnúť fanúšik v ktorýkoľvek deň počas celého týždňa v čase od 10:00 do 21:00 v predajni Fanshopu v OC Polus (na prízemí) a to najskôr po 48 h od uskutočnenia nákupu cez ticketportal.

Top