MOSCOW CITY BALLET

Svetoznámy Moscow City Ballet zatancuje romantický balet Labutie jazero aj v tomto  roku.

Dátum/Date: 02.12.2014
Miesto konania/Place of event: Incheba Expo Aréna, Bratislava
Čas/Time: 20:00 hod.

Cena/Price:
VIP: 65,-€
DIAMOND: 55,-€
PLATINUM: 48,-€
GOLD: 38,-€
SILVER: 30,-€
BRONZ: 25,-€
GREY: 19,-€

Moscow City Ballet založil v roku 1988 slávny ruský choreograf Viktor Smirnov - Golovanov. Vo svojej tvorbe nadväzuje na svetoznámu klasickú ruskú baletnú  školu, ale obohacuje ju s veľkým dôrazom na silný emocionálny zážitok z tanca. Moscow City Ballet je najčastejšie hosťujúcim baletným súborom sveta. S nadšením mu aplaudovali priaznivci  baletu takmer  na všetkých  kontinentoch. Pán Victor Smirnov-Golovanov sám hovoril „Stávam sa všetkými postavami mojich choreografií, dýcham s nimi a všetko prežívam  naplno. Rovnakú profesionalitu  však vyžadujem aj od svojich  tanečníkov. Maximálne nasadenie a hlboké precítenie úlohy.“
Po smrti  zakladateľa Moscow City Ballet, Victora Smirnov-Golovanova ho vedie jeho manželka Ludmila Neroubashenko, ktorá spolu s baletom zavíta do Bratislavy už po druhýkrát.

Labutie  jazero od Petra Iljiča Čajkovského patrí medzi najznámejšie  baletné dielo na svete. Javisko plné ladných baletiek – labutí – vznášajúcich  sa na špičkách nad „hladinou“ pódia bezpochyby patrí  k úplným základom baletnej klasiky. Po prvýkrát prileteli labute  na svetové pódiá už v roku 1877, ani viac ako 130 rokov im nezobralo na kráse a sile romantického príbehu. 

Moscow City Ballet  sa stáva už tradičným predvianočných zvykom. Nechajte sa aj vy   uniesť do rozprávkového, romantického príbehu o krásnej princeznej Odette a divokej a vášnivej čiernej labuti Odilii a to prvú adventnú nedeľu.  JVS Group Vám prináša príbeh plný lásky, vášne, strhujúcej hudby a  dokonalých baletných výkonov.

Vstupenky na MOSCOW CITY BALLET

Top