BOY BAND TOUR 2014

Dátum/Date: 19.10.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Dom kultúry, SENICA
Dĺžka predstavenia/Runnig time of performance: Dĺžka predstavenia: 160 min s prestávkou
Cena/Price: 20,-€
Cena vstupenky na mieste konania: 22,-€

Peter Quilter:
BOYBAND
Réžia: Svetozár Sprušanský
Choreografia: Milan Kereš
Hudobná produkcia: Ľubomír Horňák
Scéna a kostýmy: Andrea Grusková
Má nesmierny úspech, premiéroví návštevníci ho odmenili dlhotrvajúcim "standing ovations". Boyband, aktuálny divadelný hit londýnskeho West Endu, je muzikálom o vzniku a živote chlapčenskej speváckej skupiny, ktorý ponúkne pohľad aj do zákulisia šoubiznisu. V hlavných úlohách sa predstavia Pavol Plevčík, Thomas Puskailer, Ondrej Antálek, Martin Kaprálik, Martin Madej a Peter Makranský . Pätica chalanov, ktorí so svojou skupinou dobývajú dievčenské srdcia po celej krajine. Predstavenie zaznamenáva vývoj od samotného vzniku skupiny Freedom a predieranie sa divokým svetom showbiznisu. Prináša divákom úsmev do tvárí, úplne odreagovanie. V ďalších úlohách: Marcel Ochránek, Karin Olasová, Ján Gallovič, Andrea Kiráľová a Katarína Ivanková. V muzikáli zaznejú známe hity Quit Playing Games, Mandy, Everybody, Get Down, Angels z repertoáru chlapčenských skupín Backstreet Boys, Take That a Westlife.
... Javisková šou plná efektov, špičkových choreografií, známych hitov, vtipu a prekvapení. So všetkým, čo k tomu patrí! Množstvo humorných scén a tie najznámejšie hity najpopulárnejších chlapčenských skupín na svete... Jediný divák neodíde z predstavenia bez toho, aby si nezaspieval! Jediné oko nezostane suché! ... Ak si chceš v divadle oddýchnuť, zabaviť sa, spríjemniť si večer po ťažkom dni - tak musíš prísť!
... Ak chceš vidieť sympatických chalanov, nádherné baby; ich neodolateľné spevácke aj tanečné výkony - tak musíš prísť!
... Ide nielen o divadelný muzikál, ale o fenomén zvaný boyband!

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children:
Bez nároku na zľavy.

Vstupenky na BOY BAND TOUR 2014

Top