Festival Rockové mrazenie prinesie do Bratislavy legendu Electric light orchestra!

Dátum/Date: 05.12.2014
Miesto konania/Place of event: HANT Aréna, Bratislava
Čas/Time: 17.00 hod.
Otvorenie vstupnej brány: 16.00 hod.

Už 10. Počník putovného rockového festival sa tento rok uskutoční v Bratislave, v Hant aréne 5.12.2014. Organizátorom sa podarilo dotiahnuť opäť veľké meno v podobe The Electric Light Orchestra, ktorí  oprávnene patria k najúspešnejím skupinám v histórii modernej hudby. Ich skladby aj s odstupom rokov patria medzi najžiadanejšie a najhranejšie.

ELO skomponovali minimálne dvatsiatku top hitov, väčšina z nich sa stala klasikou pop rockovej histórie. Hlavnou pointou úspechu ELO bolo geniálne spájanie klasickej hudby a rocku, elektronickej a orchestrálnej hudby, tradície s modernými trendami. Hovorí sa, že sláva ELO vybledla odchodom Jeffa Lynna, avšak fanúšikovia nezabudli ani po tak dlhom čase na nesmrteľné pesničky ako "Roll Over Beethoven", "Don't Bring Me Down", "Telephone Line" či "Sweet Talking Woman". Tieto skvosty dostávajú neustále do extáze početné publikum na celom svete. Phil Bates nie je fanúšikom ELO neznám Spevák a gitarista ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA PART II, prišiel do kapely z formácie Trickster, ktorá otvárala koncerty ELO na svetovom turné v roku 1978. Od roku 1993 Phil absolvoval s ELO Part II svoje prvé svetové turné. Aktuálny koncertný program “Pop Meets Symphony” prináša kombináciu rockovej skupiny spolu s “klasikmi” Berlin String Ensemble, mix rocku a sláčikového telesa, retrospektívu naprieč históriou nesmrteľnej hudby ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA !

Okrem nich pre nás organizátori hudobné lahôdky v podobe ďalších skvelých účinkujúcich ako :Heľenine oči, Bank of Joe či punkovú legendu Konflikt.

Dušan Drobný, (Agentúra DUNA, organizátor ) : “Nesmierne sa teším, že práve u nás budeme môcť privítať túto legendu. Ich piesne mám veľmi rád a vidieť ich naživo bude naozaj zážitok. Pre našich návštevníkov chystáme ešte dve hudobné prekvapenia, tie však prezradíme až o mesiac ako čerešničku na torte. Všetkých srdečne pozývam.”

Vstupenky na Rockové Mrazenie 2014

Top