Koncert Ennio Morricone - legendárny skladateľ filmovej hudby -nový termín 20.02.2015

Koncert Ennio Morricone  - legendárny skladateľ filmovej hudby -
na Slovensku bude s novým termínom!

Maestro v Bratislave  vystúpi so symfonickým orchestrom a veľkým speváckym súborom  dňa  20.februára 2015 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Slovnaft Aréne Bratislava.

Ennio Morricone, oskarový tvorca filmovej hudby sa ospravedlňuje všetkým svojim fanúšikom, z dôvodu nečakaného predĺženia poúrazovej  rekonvalescencie bol nútený opätovne presunúť avizovaný  termín  svojho koncertu v Bratislave. Usporiadateľskej agentúre sa podarilo dohodnúť  s maestrovým manažmentom náhradný  termín a  to 20. februára  2015  

Všetky zakúpené vstupenky zostávajú  platné na tento nový termín koncertu.

V prípade akýchkoľvek nejasností je možné kontaktovať usporiadateľskú agentúru JVS Group mailom: vstupenky@jvsgroup.cz  alebo pobočky siete Ticket Portal, či webové stránky www.ticketportal.sk.

Produkčná spoločnosť celého turné GEA (General Entertainment Associates) ako aj samotný Maestro Ennio Morricone sa ešte raz hlboko ospravedlňujú všetkým fanúšikom a ďakujú za  trpezlivosť pri čakaní na koncert.

V prípade, že fanúšikom filmovej hudby  nový termín koncertu nevyhovuje,  je možné už zakúpené vstupenky vrátiť na všetkých predajných miestach spoločnosti Ticketportal, kde boli vstupenky zakúpené, a to do 10.10.2014!

Vstupenky na ENNIO MORRICONE

Top