ADAM ĎURICA V MMC BRATISLAVA 30. OKTÓBRA 2014

ADAM ĎURICA

Dátum/Date: 30.10.2014 o 20.00 h.
Miesto konania/Place of event: Majestic Music Club (MMC), BRATISLAVA
Cena / Price: 8 EUR predpredaj, 10 EUR na mieste

Popis/Description:
Adam Ďurica je mladý talentovaný spevák, skladateľ, textár a producent, ktorý na domácej hudobnej scéne pôsobí od roku 2006. Vydal dva sólové albumy, spolupracoval s mnohými úspešnými slovenskými hudobníkmi, získal niekoľko ocenení a má za sebou stovky úspešných koncertov doma i v zahraničí.
Na dvere prvoligového klubu našej popmusic zaklopal Adam Ďurica už svojim televíznym vystúpením v Legendách popu, kde v kole venovanom Karolovi Duchoňovi zaspieval pieseň Mám ťa rád tak dobre, že z toho bolo najpozeranejšie živé vystúpenie roka 2012.

Definitívnu vstupenku medzi domácu hudobnú elitu mu zabezpečil úspech piesne Neľutujem, ktorá toto leto zvalcovala slovenský rozhlasový éter a stále sa teší mimoriadnej poslucháčskej priazni. Adam navyše svoju pozíciu potvrdzuje aj svojim aktuálnym singlom Mandolína.

Adam Ďurica na svojom koncerte odprezentuje svoje stašie i nové piesne, jeho hosťom bude mladá skupina Frequency z Vranova na Topľou, ktorá tento rok zabodovala svojim hitom Red O’Metry. A svojim vystúpením zaujali aj na tohtoročnom festivale Grape.

Večer bude pokračovať až do skorých ranných hodín halloween odlies párty s DJ-om Džulom.
Upozornenie: Každý návštevník, ktorý príde v halloweenskom kostýme dostane darček už na vstupe, najlepšie masky budú o polnoci ocenené zaujímavými cenami.

20:00 – 20:30 FREQUENCY
21:00 – 22:30 ADAM ĎURICA
23:00 – 03:00 HALLOWEEN WARM UP PARTY S DJ-OM DŽULOM

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma službou HOMEticket!

Vstupenky na podujatie ADAM ĎURICA už v predaji!

Top