MUZIKÁL JESUS CHRIST SUPERSTAR VYVOLAL OŠIAĽ


MUZIKÁL JESUS CHRIST SUPERSTAR VYVOLAL OŠIAĽ


Pripravovanému muzikálu Jesus Christ Superstar, ktorého predaj sa spustil iba včera, sa za prvé 3 hodiny predaja podarilo dosiahnuť predaj, aký v našich zemepisných šírkach nemá obdoby. Výpredaných 5 predstavení naznačil obrovský záujem divákov vidieť asi najlegendárnejší muzikál, aký kedy vznikol.

To, že niečo takéto sa ešte nikomu nepodarilo nám potvrdilo aj vedenie Ticketportalu, ktoré priznalo, že na koncertoch svetových hviezd sú takéto predaje bežné, ale pri divadelnom predstavení to ešte nezažili a je to málo výdaný záujem.
"Je to šialené a je to zaväzujuce, je to predaj, ktorý sa týmito číslami pomaly približuje ku predaju predstavenia Ôsmy svetadiel. Čo sme si mysleli, že je nedosiahnuteľná méta. Je to však rozdiel, pretože na Jesus Christ Superstar máme limitovaný počet predstavení a budeme ho uvádzať len v Bratislave."  takto reagoval Ján Ďurovčík, režisér muzikálu Jesus Christ Superstar, podľa ktorého je uvedenie tohto titulu naplnením jeho sna a cieľom umeleckej cesty po ktorej kráča 20 rokov.

Muzikál Jesus Christ Superstar bude vôbec po prvý krát na Slovensku uvedený v divadle Tower Stage, premiéra je naplánovaná na 10. apríla 2015.

Uvidíte hviezdy slovenského umeleckého neba ako  Patrika Vykočila, Janka Slezáka, Ivana Táslera a IMT Smile, Katarínu Hasprovú, Nelu Pociskovú a mnohých ďalších.

Príbeh o Ježišovi a jeho poslednýc dňoch života, ktorý si získal milióny fanúšikov po celom svete a stal sa legendou. Legendou, ktorú už nikto nikdy neprekoná.

VSTUPENKY NA PREDSTAVENIE JESUS CHRIST SUPERSTAR NÁJDETE TU!

Top