Lara Fabian, speváčka s jedným z najkrajších hlasov na svete, prichádza na Slovensko !

Dátum/Date: 03.06.2015
Miesto konania/Place of event: AEGON aréna, Bratislava
Čas/Time: 20.00 hod.

Lara Fabian vystúpi 03.06.2015 pod  šírim nebom na jedinom exkluzívnom koncerte v Aegon Aréne v Bratislave.

Lara Fabian sa narodila v Belgicku, detstvo však prežila so svojou talianskou mamou na Sicílii. Jej otec bol  gitaristom v kapele vtedy  populárnej popfolkovej skupiny Petula Clark. Na začiatku malá Lara len dochádzala  na hodiny klasického spevu, keď však v svojich 
8 rokoch dostala od rodičov klavír, jej hudobné nadanie sa mohlo rozvinúť naplno. Lara Fabian začala skladať svoje prvé piesne a bola len otázka času, kedy si jej výnimočný talent všimne svet. Osudovým sa jej po profesionálnej aj osobnej stránke stalo stretnutie so skladateľom Rickom Allisonom. Bola to láska na prvý pohľad a vtedy dvadsaťročná Lara sa s ním okamžite odsťahovala do kanadského Quebecu a vydala tam svoju prvú platňu  Lara Fabian.

Nádherný hlas, presahujúci hranice sfér dlho rezonuje v srdciach  poslucháčov.
Spočiatku ho obdivoval predovšetkým len frankofónny  svet. Lara Fabian  okolo seba nemala nikdy  manažment, ktorý by ju tlačil k „popovému mainstreamu“, vždy si vyberala z rôznych hudobných žánrov a kultúr to, čo sama chcela  svojím nádherným hlasom publiku odovzdať.

Práve preto predala milióny nosičov po celom svete. Lara počas svojej strmej kariéry  spolupracovala napr. so Celine Dion, Sheryl Crowe, Robbie Williamsom, Alanis Morissette, ale taktiež so  Stevenom Spielbergom, ktorému naspievala  soundtrack k  filmu A. I. Umelá inteligencia. A ...samozrejme  vypredala aj  Carnegie Hall.

Diváci celého sveta na jej tvorbe obdivujú práve kombináciu  popu, šanzónu, world music, jazzu, či klasickej hudby. 
Diváci na živých koncertoch ocenia zo všetkého najviac, keď  Lara Fabian na chvíľu odloží mikrofón a spieva bez neho, pretože jej hlas žiadnu podporu techniky nepotrebuje. 

V Aegon aréne (NTC)  v Bratislave to bude  ešte väčší zážitok, pretože vďaka otvorenej streche  arény sa jej  prekrásny  hlas ponesie až ku hviezdam. Veríme, že sa bratislavský koncert Lary Fabian stane pre všetkých divákov tým najkrajším hudobným zážitkom roku 2015.

Diváci sa môžu tešiť na jej najväčšie hity ako sú Je t’aime, Adagio, Tout, I will love again alebo Je suis Malade.

Vstupenky na LARA FABIAN

Top