KHL- HC SLOVAN permanentka - posledná šanca

KHL- HC SLOVAN permanentka - posledná šanca

Počas tohto týždňa máte poslednú šancu kúpiť si permanentku na KHL

Permanentky sa budú predávať už len do piatku 31. augusta 2012 do 22:00 h prostredníctvom Ticketportalu.
Vzhľadom k tomu, že z ponuky už odišli vstupenky na individuálne prípravne zápasy a European Trophy – permanentkári ich mali v cene – v ponuke je od 27. augusta opať o niekoľko sto viac atraktívnych sedadiel pre záujemcov o zakúpenie sezónnych vstupeniek.

Od piatku 31. augusta sa začína predpredaj vstupeniek na prvé tri domáce zápasy HC SLOVAN v KHL – 6.9. proti Donbassu Doneck, 8.9. proti Dinamu Riga a 10.9. proti Spartaku Moskva. Vstupenky budú v cenových kategóriách od 8 do 16 eur, pričom však vstupenky v cene 8 eur (fan club státie), 14 a 16 eur (sektory na pozdĺžnych tribúnach) zostali v ponuke uz len v obmedzenom počte, keďže najmä o tieto sektory bol medzi priaznivcami najväčší záujem počas vyše trojmesačného predpredaja sezónnych vstupeniek (permanentiek).

Zámena voucheru „HC SLOVAN KHL permanentka 2012/2013“ je možná v pokladniach Slovnaft Arény v pracovných dňoch od 15:00 do 18:00 h, avšak už len do stredy 5.9.2012. Po tomto dátume už voucher nebude možné zameniť. Láskavo preto žiadame všetkých držiteľov voucherov, aby si ich ešte pred prvým zápasom Slovana v KHL zamenili za permanentku vo forme načítanej plastovej karty.

Aj v ďalšom priebehu sezóny bude HC SLOVAN uvoľňovať do predpredaja vstupenky na jednotlivé domáce zápasy postupne v časových blokoch. Vstupenky však budú v predaji vždy minimálne 3 týždne pred najbližším zápasom. Na každý zápas bude k dispozícii po skončení predpredaja permanentiek približne 4 700 individuálnych vstupeniek. V súlade s reglementom KHL musí HC SLOVAN blokovať 5 % kapacity arény pre fanúšikov hosťujúceho mužstva (v prípade Slovnaft Areny až 500 miest). Pokiaľ hosťujúci klub o všetky tieto vstupenky nebude mať záujem, najneskôr 48 hodín pred začiatkom zápasu budú uvoľnené do predaja.

Permanentka na - KHL-HC SLOVAN permanentka 2012/2013

Top