VOP na nákup sezónnych vstupeniek prostredníctvom spotrebiteľského úveru

VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY NÁKUPU SEZÓNNYCH VSTUPENIEK
NA HOKEJOVÉ ZÁPASY HC SLOVAN BRATISLAVA SEZÓNY 2013/2014 PROSTREDNÍCTVOM SPOTREBITEĽSKÉHO ÚVERU

Na základe rozhodnutia spoločnosti HC SLOVAN Bratislava, a.s., Odbojárov 9, 831 04 Bratislava, IČO: 35 840 862, zapísanej v obchodnom registri OS Bratislava I, oddiel: Sa, vložka č. 2991/B (ďalej len „HC Slovan“), ktorá je usporiadateľom hokejových zápasov konaných v priestoroch Zimného štadióna Ondreja Nepelu v Bratislave v sezóne 2013/2014, na ktoré sa v predajnej sieti spoločnosti Ticketportal SK, s.r.o., Radlinského 27, 811 07 Bratislava, IČO: 35 850 698, zapísanej v obchodnom registri OS Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č. 28073/B (ďalej len „Ticketportal“) predávajú sezónne vstupenky (ďalej len „permanentky“), je možné permanentky zakúpiť, resp. ich kúpnu cenu (časť kúpnej ceny) financovať prostredníctvom viazaného spotrebiteľského úveru poskytnutého záujemcovi o permanentku spoločnosťou CETELEM SLOVENSKO a.s., so sídlom Panenská 7, 812 36  Bratislava, IČO: 35 787 783, zapísanou v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sa, vložka číslo: 2435/B (ďalej len „CETELEM“) za účelom financovania kúpnej ceny permanentky (ďalej len „spotrebiteľský úver“).
Pre nákup permanentiek financovaných prostredníctvom spotrebiteľského úveru poskytnutého spoločnosťou CETELEM platia Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti Ticketportal, ktoré sú dostupné na internetovej stránke
www.ticketportal.sk a/alebo v predajnej sieti Ticketportal (ďalej len „VOP“) a súčasne tieto všeobecné obchodné podmienky nákupu permanentiek prostredníctvom spotrebiteľského úveru (ďalej len „Podmienky“):

1.Nákup permanentiek financovaných prostredníctvom spotrebiteľského úveru je možné realizovať výlučne na predajnom mieste spoločnosti Ticketportal zriadenom v priestoroch Zimného štadióna Ondreja Nepelu, na adrese Odbojárov 9 v Bratislave (ďalej len „predajné miesto“), v ktorom bude v období predaja permanentiek záujemcom o permanentky a o spotrebiteľský úver k dispozícii zamestnanec spoločnosti Cetelem, zabezpečujúci vybavovanie a poskytovanie spotrebiteľského úveru (ďalej len „úverové oddelenie“).
Otváracie hodiny predajného miesta sú: Pondelok – Piatok v čase od 15:00 do 18:00 hod.
Otváracie hodiny úverového oddelenia predajného miesta sú: Pondelok – Piatok v čase od 15:00 do 17:00 hod.

2. Záujemca o permanentku môže požiadať spoločnosť Cetelem o poskytnutie spotrebiteľského úveru na účely financovania kúpnej ceny permanentky (resp. jej časti) výlučne u zamestnanca spoločnosti Cetelem na úverovom oddelení predajného miesta. V iných pobočkách spoločnosti Cetelem záujemcom o permanentku spotrebiteľský úver na účely financovania kúpnej ceny permanentky poskytnutý nebude, resp. nebude ani prijatá žiadosť o poskytnutie úveru na tento účel.

3. Záujemca o permanentku môže požiadať spoločnosť Cetelem o poskytnutie spotrebiteľského úveru na účely financovania kúpnej ceny permanentky (resp. jej časti) výlučne na základe zrealizovanej rezervácie permanentky, t.j. rezervácie konkrétneho miesta v hľadisku Zimného štadióna Ondreja Nepelu na hokejové zápasy HC Slovan Bratislava konané v sezóne 2013/2014. Pre rezerváciu permanentky platia ustanovenia článku 7. VOP. Rezervácia permanentky je platná 3 dni od jej uskutočnenia. Rezerváciu permanentky a jej platnosť preukáže záujemca o spotrebiteľský úver spoločnosti Cetelem predložením potvrdenia o rezervácii.

4. Záujemca o permanentku môže požiadať spoločnosť Cetelem o poskytnutie spotrebiteľského úveru na účely financovania kúpnej ceny permanentky (resp. jej časti) do maximálnej výšky zodpovedajúcej 90% kúpnej ceny záujemcom rezervovanej permanentky/permanentiek.

5. Proces vybavovania spotrebiteľského úveru (vyplnenie žiadosti o úver, preukazovanie totožnosti záujemcu o permanentku, overovanie výšky príjmu záujemcu o permanentku a pod.) a jeho schvaľovania (t.j. rozhodnutie o poskytnutí/neposkytnutí spotrebiteľského úveru) je vo výlučnej kompetencii spoločnosti Cetelem a riadi sa podmienkami spoločnosti Cetelem. Podrobnosti o procese vybavovania spotrebiteľského úveru, o dokladoch požadovaných na účely poskytnutia spotrebiteľského úveru a pod. sú uvedené na internetovej stránke www.cetelem.sk a/alebo budú záujemcom o permanentku poskytnuté priamo zamestnancom spoločnosti Cetelem na úverovom oddelení predajného miesta.

6. Rozhodnutie spoločnosti Cetelem o schválení resp. neschválení spotrebiteľského úveru bude záujemcovi o permanentku oznámené zamestnancom spoločnosti Cetelem na úverovom oddelení predajného miesta bezodkladne po riadnom a úplnom vyplnení požadovaných dokumentov a predložení požadovaných dokladov.

7. V prípade schválenia spotrebiteľského úveru záujemcovi o permanentku spoločnosťou Cetelem vydá zamestnanec spoločnosti Cetelem na úverovom oddelení predajného miesta záujemcovi potvrdenie o uzatvorení zmluvy o spotrebiteľskom úvere, ktoré predstavuje poukážku na nákup permanentky rezervovanej záujemcom, a to v hodnote výšky schváleného úveru (ďalej len „poukážka“).

8. Poukážku je možné uplatniť len počas platnosti rezervácie permanentky (na základe rezervačného čísla) a len na predajnom mieste. Poukážku nie je možné preplatiť v hotovosti, a to ani jej časť. Čerpanie je možné len nepeňažnou formou, t.j. výmenou poukážky za rezervovanú permanentku. V prípade, ak je čerpanie vo vyššej hodnote ako je hodnota poukážky, t.j. v prípade, ak kúpna cena permanentky je vyššia ako výška schváleného spotrebiteľského úveru, je potrebné pri uplatnení poukážky pracovníkovi predajného miesta doplatiť rozdiel (spravidla 10% kúpnej ceny permanentky). Po schválení úveru nie je možná výmena permanentiek (miest v hľadisku Zimného štadióna Ondreja Nepelu) do inej cenovej kategórie.

9. Poukážku je možné použiť len jednorázovo (platí jej prvé predloženie pracovníkovi predajného miesta).

10. Po predložení originálu poukážky (počas platnosti rezervácie permanentky, na ktorú sa poukážka vzťahuje) a doplatení rozdielu v kúpnej cene permanentky pracovníkovi predajného miesta, bude záujemcovi vydaná rezervovaná permanentka. Na účely použitia permanentky na vstup do priestorov Zimného štadióna Ondreja Nepelu v Bratislave na hokejové zápasy konané v sezóne 2013/2014 bude potrebné prevzatú permanentku následne na predajnom mieste aktivovať.

11. Po prevzatí permanentky poskytne spoločnosť Cetelem záujemcovi spotrebiteľský úver, a to vyplatením sumy schváleného spotrebiteľského úveru spoločnosti HC Slovan prostredníctvom spoločnosti Ticketportal. Poskytnutím spotrebiteľského úveru sa zmluva o spotrebiteľskom úvere uzavretá medzi záujemcom o permanentku a spoločnosťou Cetelem (ďalej len „zmluva o úvere“) stáva účinnou a záujemca o permanentku je povinný poskytnutý spotrebiteľský úver splácať spoločnosti Cetelem v súlade s podmienkami zmluvy o úvere.

12. V prípade, ak do uplatnenia poukážky platnosť rezervácie permanentky, na ktorú sa poukážka vzťahuje, uplynie, a súčasne v predajnej sieti Ticketportal budú aj naďalej v predaji permanentky rovnakej cenovej kategórie, záujemca o permanentku vykoná novú rezerváciu permanentky (rovnakej cenovej kategórie) a požiada zamestnanca spoločnosti Cetelem na úverovom oddelení predajného miesta o súčinnosť a opravu údaja o rezervácii permanentky na poukážke (o vydanie novej poukážky). Takto opravenú (novú) poukážku je možné uplatniť na predajnom mieste.

13. V prípade, ak do uplatnenia poukážky platnosť rezervácie permanentky, na ktorú sa poukážka vzťahuje, uplynie, pričom permanentky rovnakej cenovej kategórie, zadané spoločnosťou HC Slovan na predaj v predajnej sieti Ticketportal, budú už v celom rozsahu vypredané, poukážku nebude možné uplatniť a zmluva o úvere, na základe ktorej bola záujemcovi o permanentku poukážka vydaná, nenadobudne účinnosť. Pokiaľ v danom čase budú v predajnej sieti Ticketportal aj naďalej v predaji permanentky inej cenovej kategórie, má záujemca o permanentku možnosť požiadať spoločnosť Cetelem o poskytnutie spotrebiteľského úveru na účely financovania kúpnej ceny tejto permanentky, pričom ustanovenia bodov 1. až 12. týchto Podmienok platia primerane.

14. Záujemca o permanentku kúpou permanentky prostredníctvom spotrebiteľského úveru berie na vedomie a súhlasí s tým, že suma schváleného spotrebiteľského úveru, predstavujúca časť kúpnej ceny permanentky, bude vyplatená na účet spoločnosti HC Slovan prostredníctvom spoločnosti Ticketportal.

15. Záujemca o permanentku kúpou permanentky prostredníctvom spotrebiteľského úveru berie na vedomie a súhlasí s tým, že v prípade jeho odstúpenia od zmluvy o úvere je spoločnosť Cetelem oprávnená o tejto skutočnosti informovať spoločnosť HC Slovan prostredníctvom spoločnosti Ticketportal, na základe čoho je spoločnosť HC Slovan prostredníctvom spoločnosti Ticketportal oprávnená permanentku záujemcu neaktivovať, resp. už aktivovanú permanentku zablokovať.

16. Záujemca o permanentku kúpou permanentky prostredníctvom spotrebiteľského úveru súčasne berie na vedomie a súhlasí s tým, že v prípade, ak poskytnutý spotrebiteľský úver nebude splácať riadne a včas, je spoločnosť Cetelem oprávnená o tejto skutočnosti informovať spoločnosť HC Slovan prostredníctvom spoločnosti Ticketportal, na základe čoho je spoločnosť HC Slovan prostredníctvom spoločnosti Ticketportal oprávnená permanentku záujemcu neaktivovať, resp. už aktivovanú permanentku zablokovať, bez nároku na vrátenie kúpnej ceny permanentky alebo jej časti, a to až do úplného splatenia všetkých záväzkov záujemcu voči spoločnosti Cetelem v omeškaní.

17. Kúpou permanentky prostredníctvom spotrebiteľského úveru potvrdzuje záujemca o permanentku súhlas s týmito Podmienkami.

18. Tieto Podmienky nadobúdajú platnosť a účinnosť dňom 25.03.2013.

Top