POSLEDNÝ TÝŽDEŇ PREDPREDAJA PERMANENTIEK

POSLEDNÝ TÝŽDEŇ PREDPREDAJA PERMANENTIEK

Permanentku na Slovan je možné si kúpiť už len do piatku 14.júna 2013

Po troch mesiacoch končí tento týždeň predpredaj sezónnych vstupeniek "HC SLOVAN KHL 2013/2014".

Predpredaj začal 15. marca 2013 pre držiteľov permanentiek z vlaňajšej sezóny, ktorí mohli využiť predkupné právo na svoje miesto za zvýhodnené ceny. Od 15. apríla bol predpredaj otvorený pre všetkých záujemcov.

Vedenie HC SLOVAN Bratislava už krátko po skončení minulej sezóny informovalo, že do predaja uvoľní maximálne cca päťtisíc miest pre permanentky, t.j. približne 50 percent kapacity SLOVNAFT Areny. Zvyšné miesta budú určené na predaj individuálnych zápasových vstupeniek pred každým domácim zápasom, resp. sériou zápasov. Tieto vstupenky sa budú predávať opäť formou elektronických aukcií. Presný rozpis všetkých zápasov základnej časti KHL by mal byť zverejnený počas tohto týždňa.

Doteraz bolo predaných 4 850 sezónnych vstupeniek (pre porovnanie vlani ich bolo 3 860). Do tohto počtu sú zarátané už aj permanentky do sektoru B6 na státie, ktoré budú distribuované prostredníctvom oficiálneho fanklubu Verní Slovanu a tiež permanentky pre hráčov a ich rodinných príslušníkov. V predaji do konca týždňa teda zostáva posledných cca 150 miest.

Predpredaj bude pokračovať do piatku 14. júna 2013 vrátane. Permanentku je možné si kúpiť online cez stránku www.ticketportal.sk alebo na ktoromkoľvek z takmer 400 predajných miest Ticketportalu na Slovensku.

Vouchery s názvom „KHL – HC SLOVAN permanentka 2013/2014“, ktoré vyzerajú ako papierová vstupenka, sa začnú zamieňať za nové plastové karty (viď obrázok) po 1. júli na predajnom mieste Ticketportal - SLOVNAFT Arena, ul. Odbojárov 9. Karty budú platné už od prvého domáceho prípravného zápasu vo štvrtok 1. augusta 2013 proti Spartaku Moskva.

Permanentka HC SLOVAN KHL 2013/2014

Top