Permanentka 2013/2014 - ŠK Slovan Bratislava

Permanentka 2013/2014 - ŠK Slovan Bratislava

ŠK Slovan Bratislava spustí dňom (18.jún) predaj permanentných vstupeniek na novú sezónu 2013/2014. Po uplynulej úspešnej sezóne vstupuje klub s cieľom obhajoby majstrovského titulu ako aj zisku slovenského pohára a pokúsiť sa zopakovať úspech z pred dvoch rokov a kvalifikovať sa do skupiny Ligy majstrov alebo Európskej ligy. A práve ty musíš byť pri tom!

Kúp si permanentnú vstupenku na novú sezónu, zabezpeč si svoje stále miesto a získaj mnoho výhod!

Sezóna 2013/14 prinesie tieto zmeny v systéme predaja a cien permanentiek a vstupeniek:
- klub zavádza jednotné ceny ako v predpredaji, tak aj na pokladniciach štadióna, čo v konečnom dôsledku je pozitívnou informáciou pre fanúšika, pretože ceny boli prispôsobené predpredajovým cenám vstupeniek
- dôležitou informáciou je, že v novej sezóne sa ruší III. kategória vstupeniek a to z dôvodu uzatvorenia tribún C a D (okrem rodinného sektora). Ceny vstupeniek II. kategórie boli prispôsobené tejto skutočnosti a teda II. kategória je v porovnaní s minulou sezónou pre fanúšika cenovo výhodnejšia. K tomuto riešeniu klub pristúpil z dôvodov zníženia prevádzkových nákladov.

Z tohto dôvodu Vám nemôžeme poskytnúť predkupné právo toho istého miesta pre majiteľa permanentky z uplynulej sezóny 2012/2013, za čo sa vopred fanúšikom ospravedlňujeme.


Ceny permanentiek
A21-Business: 490,-€
VIP: 790,-€
I.kategória: (A11,A12,A22): 98,-€
II.kategória (B1-B5,C7-C9,D5,D6): 55,-€

Kategória I. a II.
V cene permanentky kategórie I., II. je zahrnutý vstup na všetky domáce zápasy Corgoň ligy a na všetky domáce zápasy Slovenského pohára ( majiteľ permanentky v porovnaní s fanúšikom, ktorý si zakúpi vstupenky na všetky zápasy ligy, ušetri pri I. kategórii až 21 Eur a pri II. kategórii až 13 Eur) porovnaní s kúpou vstupeniek na domáce zápasy jednotlivo, má majiteľ permanentky až 3 domáce zápasy Corgoň ligy zdarma). Zľava 10 % na nákup suvenírov  v klubovom fanshope, doručenie klubového časopisu na adresu uvedenú držiteľom permanentky a to počas celej sezóny. Majiteľ permanentky má navyše garantované predkupné právo a 10% zľavu na kúpu vstupenky na svoje miesto v rámci domácich zápasov európskych súťaží.

Business sektor
Výhodou business vstupenky je vyhradené miesto v business sektore A21 na krytej tribúne, občerstvenie vo forme studených a teplých jedál, alkoholických a nealkoholických nápojov a to s príjemnou obsluhou pred a počas zápasu vo vyhradených priestoroch.
V cene permanentky kategórie business je zahrnutý vstup na všetky domáce zápasy Corgoň ligy ako aj na všetky domáce zápasy Slovenského pohára (majiteľ business permanentky v porovnaní s fanúšikom, ktorý si zakúpi vstupenky do business sektoru na všetky zápasy ligy, ušetri až 105 Eur). Zľava 10 % na nákup suvenírov  v klubovom fanshope, doručenie klubového časopisu na adresu uvedenú držiteľom permanentky a to počas celej sezóny. Majiteľ permanentky má navyše garantované predkupné právo a 10% zľavu na kúpu vstupenky na svoje miesto v rámci domácich zápasov európskych súťaží.
Majiteľ permanentky do bussines sektoru navyše získa originálny dres od svojho obľúbeného hráča ŠK Slovan aj s jeho podpisom.

VIP sektor
Výhodou VIP permanentky je vyhradené miesto vo VIP lóži na krytej tribúne, občerstvenie vo forme studených a teplých jedál, alkoholických a nealkoholických nápojov a to s príjemnou obsluhou pred a počas zápasu vo VIP priestoroch a parkovanie vo vyhradenom sektore priamo v areáli štadióna pre VIP hostí.
V cene VIP permanentky je zahrnutý vstup na všetky domáce zápasy Corgoň ligy ako aj na všetky domáce zápasy Slovenského pohára (v porovnaní s kúpou vstupeniek na domáce zápasy jednotlivo, má majiteľ permanentky až 3 domáce zápasy Corgoň ligy zdarma). Zľava 20 % na nákup suvenírov  v klubovom fanshope, doručenie klubového časopisu na adresu uvedenú držiteľom permanentky a to počas celej sezóny. Majiteľ permanentky má navyše garantované predkupné právo a 10% zľavu na kúpu vstupenky na svoje miesto v rámci domácich zápasov európskych súťaží.
Majiteľ VIP permanentky navyše získa originálny dres od svojho obľúbeného hráča ŠK Slovan aj s jeho podpisom.

Rodinný sektor
Permanentka a vstupenka do rodinného sektoru platí pre 1 dospelého + 1 dieťa. Permanentku alebo vstupenku do rodinného sektoru je možné zakúpiť po predložení preukazu poistenca dieťaťa.
V cene permanentky do rodinného sektoru je zahrnutý vstup na všetky domáce zápasy Corgoň ligy ako aj na všetky domáce zápasy Slovenského pohára (v porovnaní s kúpou vstupeniek na domáce zápasy jednotlivo, má majiteľ permanentky až 3 domáce zápasy Corgoň ligy zdarma). Zľava 10 % na nákup suvenírov  v klubovom fanshope, doručenie klubového časopisu na adresu uvedenú držiteľom permanentky a to počas celej sezóny. Majiteľ permanentky má navyše garantované predkupné právo a 10% zľavu na kúpu vstupenky na svoje miesto v rámci domácich zápasov európskych súťaží. Pri zakúpení permanentky do Rodinného sektoru platí akcia 1+1zadarmo. Dospelá osoba platí plnú sumu, dieťa do 15rokov získava permanentku bezplatne. V prípade zakúpenia ďalšej permanentky pre ďalšie dieťa, je potrebné uskutočniť nový nákup alebo rezerváciu a použiť zľavu, pričom výsledná suma permanentky pre dieťa bude 15,-€

Permanentka 2013/2014 - ŠK Slovan Bratislava

Top