Detail info
Close

DESIRELESS

DESIRELESS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

1.03.2013
Batelier, Továrenská 14, Bratislava

Dj Set
Swing Thing
Pixy

Legendárna francúzska speváčka Desireless prichádza na Slovensko! Mnohí si pamätajú najmä vďaka jej nesmrteľnému hitu „Voyage, Voyage,“ ktorý vydala v roku 1986 a veľmi rýchlo sa stal číslom jedna v európskych a ázijských hudobných rebríčkoch, pričom je ešte stále je jednou z najhranejších skladieb nespočetného množstva rádií po celom svete.
Desireless, vlastným menom Claudie Fritsch, však nezačínala ako speváčka. V 70. rokoch pracovala ako módna návrhárka a k spevu sa dostala prostredníctvom svojich priateľov začiatkom 80. rokov, kedy spolupracovala s rôznymi jazzovými, new wave či RnB skupinami. Výber jej umeleckého mena bol silne ovplyvnený jej cestou do Indie a východnou filozofiou, preto niet divu, že po jej prvom synth-popovom albume Francois spolupracovala na tvorbe ďalšieho, omnoho osobnejšieho a pokojnejšieho albumu, ktorý ju vystihoval viac. Po ňom sa však na dlhú dobu odmlčala a opäť začala koncertovať a nahrávať muziku až v roku 2003. Svoj posledný album z roku 2011, L’expérience Humaine, príde predstaviť naživo konečne aj slovenským fanúšikom.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture DESIRELESS
Top