Detail info
Close

LMFAO

LMFAO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

14.8. 2012 od 19:00hod. ( platí čas predstavenia 19:00hod. )
Incheba Expo Aréna

VSTUPENKY budú v predaji aj priamo na mieste konania !


Cena/price: 35 €
VIP - 60€ (info)

Jedna z najžiadanejších popových skupín - LMFAO - zahrá 14. augusta 2012 v Bratislave. Areálom Incheba EXPO v polovici augusta zaznejú hity ako Party Rock Anthem, Sexy and I know it či Sorry for Party rocking!

Kalifornské duo čaká slovenská premiéra potom, čo nedávno úspešne vypredali svoje koncerty v susednej Viedni i Prahe. Bratislava sa môže tešiť na veľkolepú koncertnú šou s viac ako tridsiatimi tanečníkmi a hudobníkmi. Pódium bude plné svetelných vizuálnych efektov, rôznych rekvizít a chýbať nebudú ani vtipné scénky. LMFAO sa preslávilo najmä megahitom Party Rock Anthem. S pesničkou sa spája aj originálny tanec „shuffling“, ktorý si vo svete podmanil milióny fanúšikov. Aktuálne rádiami otriasajú hity Sexy and  i know it a ironicky ospravedlňujúci Sorry for party rocking.
Kapelu LMFAO tvorí dvojica Redfoo (Stefan Kendal Gordy) a jeho synovec Sky Blue (Skyler Austen Gordy). Vznikli v roku 2006 v Los Angeles, kde si veľmi rýchlo podmanili prvých fanúšikov svojej filozofie Party Rock. Už prvý singel I'm in Miami, Bitch sa dostal do prvej stovky rebríčkov v USA i Kanade. V roku 2010 si dvojicu pozval na hosťovanie do skladby Gettin' over you sám David Guetta a o úspechu LMFAO bolo rozhodnuté.

Už dnes niet pochýb o tom, že párty roka na Slovensku si nenechajú ujsť tisíce fanúšikov.

Viac info!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top