Detail info
Close

Dee Dee Bridgewater a band(USA)

Dee Dee Bridgewater a band(USA)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Koncert svetovej jazzovej divy–prvý krát na Slovensku!

Dee Dee Bridgewater a band,USA  
7.6.2013, Aegon Aréna NTC, 20,00h.

Dee Dee Bridgewater – mnohožánrová šarmantná americká jazzová diva, trojnásobná držiteľka ceny Grammy Award otvára II.ročník „Svetové hviezdy jazzu v Bratislave„. Jej hudobné vnímanie ovplyvnila hudba Elly Fitzgerald, je najznámejšou interprétkou, ktorá naspievala songy Billie Holiday. Jej štylizácia na „Anjela z Hárlemu„, ako nazývali Billie Holiday, je priam ohromujúca a fascinujúca. Stvárnila hlavnú postavu Billie Holiday v muzikáli Lady Day, a získala divadelnú nomináciu na Laurence Olivier Awards. Účinkuje na svetových jazzových festivaloch s obrovským úspechom. Divákom v Bratislave sa Dee Dee Bridgewater predstaví s vynikajúcimi hudobníkmi svetových mien ako CRAIG HANDY – saxofón, Kenny Davis - kontrabas, Edsel Gomez –piano, Kennett Phelps - bicie. Diváci v Bratislave sa môžu tešiť na exkluzívnu a úžasnú show Dee Dee Bridgewater nabitú obrovskou a strhujúcou energiou a charizmou jej tak vlastnou! V NTC Aréne  vytvárame atraktívne prostredie, s pohodlím a luxusom divadelného sedenie s pohárom sektu a chuťovkami, ktoré doprajú  divákom si vychutnať úžasný zážitok z koncertu!

V.I.P.stoly –stage, plocha: sedenie pre 4 osoby, zahŕňa pohár sektu, chuťovky! Po koncerte možnosť posedenia pri stoloch s obsluhou, podľa želania objednania menu, či delikátnych vín.

Súčasťou II. ročníka festivalu  je aj  fenomenálny saxafonista Radovan Tariška a svetové hviezdy jazzu s projektom „Folklore to jazz„: Benito Gonzalez - piáno (Venezuela), v Essiet Okon Essiet-kontrabas (USA), David Hodek – bicie (SR)  

www.Dee Dee Bridgewater.com



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Dee Dee Bridgewater a band(USA)
picture Dee Dee Bridgewater a band(USA)
picture Dee Dee Bridgewater a band(USA)
picture Dee Dee Bridgewater a band(USA)
picture Dee Dee Bridgewater a band(USA)
picture Dee Dee Bridgewater a band(USA)
Top