Detail info
Close

CHRIS NORMAN & BAND

CHRIS NORMAN & BAND

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date:13. jún 2013 o 19:00h.
Miesto konania/Place of event: Zimný štadión Senica
Cena/Price:
státie - 21,90 €
sektory A a D - 26,90 €
sektory B a C - 24,90 €

Popis/Description:
Jediný koncert na Slovensku – CHRIS NORMAN & BAND už o mesiac v Senici!
Anglický rockový spevák zavíta so svojou kapelou na Zimný štadión, kde rozprúdi krv všetkým návštevníkom. Jednoznačným hitom večera bude najznámejší song – „Midnight Lady“.
V roku 1965 založil so svojimi spolužiakmi Alanom Silsonom a Terrym Uttleyom svoju prvú kapelu s názvom Essence. Neskôr sa premenovali na Kindness. V roku 1970 nahrali svoj prvý singel „Light Of Love“/„Lindy Lou“. Po úspešnom začiatku začala kapela spolupracovať s producentami Hurleyom a Chinnichapom a tí navrhli zmeniť meno kapely na Smokey (neskôr sa to zmenilo na súčasný názov Smokie).
V roku 1979 naspieval samostatne so Suzi Quatro duet „Stumblin’ In“ a odišiel zo skupiny Smokie a vydal sa na sólovú dráhu. V roku 1986 naspieval pieseň „Midnight Lady“ pre seriál Miesto činu - diel s názvom Výmena, ktorá sa stala hitom v celej Európe. V Nemecku sa držala na prvom mieste po dobu šiestich týždňov. Predalo sa jej viac ako 900 000 kópií. Vo Šviajčiarsku sa na prvom mieste hitparád držala päť týždňov.

Zľavy/Discounts: žiadne



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top