Detail info
Close

WILSONIC FESTIVAL 2013 - klubová verzia

WILSONIC FESTIVAL 2013 - klubová verzia

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 8.6.2013
Miesto: Refinery Gallery, Bratislava
Cena: 39 €
Vstup do areálu od 17:00 hod.

Obnovený predpredaj s limitovaným počtom 500 ks vstupeniek! Cena nových lístkov na Wilsonic 2013 – klubová verzia v Refinery Gallery je 39 Eur. Na podujatie platia aj pôvodne zakúpené festivalové vstupenky.
Po minulotýždňovom zrušení Wilsonic Festival predsa len ožije. Na sobotu 8. júna sa podarilo prichystať jeho menšiu, klubovú verziu. Uskutoční sa v osvedčenej bratislavskej Refinery Gallery, ktorá sa nachádza v areáli Slovnaftu. Znamená to, že v sobotu, 8. júna sa v bratislavskej Refinery Gallery na dvoch pódiach predvedie časť pôvodného festivalového programu.
Lineup:
TRENTEMOELLER (dk), MY BLOODY VALENTINE (ie)
Nvmeri (sk), Pjoni (sk), Ink Midget (sk), Stroon (sk), Bad Mojo (sk)
Isobutane (sk), Triple Sun (sk), Rafo & Pure (sk), Junior (sk)
Platia aj pôvodné festivalové lístky. Všetky druhy lístkov, zakúpené v prepredaji na festival Wilsonic 2013, sú zároveň platné ako vstupenky na jeho klubovú verziu v Refinery Gallery (okrem lístkov do kempingu a na lodnú
prepravu). Všetci, ktorí si v predpredaji kúpili permanentky za 44 € (vrátane vstupeniek pre ZŤP),
dostanú pri vstupe ako kompenzáciu kupón v hodnote 5 € na nákup nápojov alebo festivalového merchandise na podujatí. Wilsonic je medzinárodný hudobný festival, ktorý prezentuje aktuálne trendy nielen z oblasti elektronickej hudby. Wilsonic je urbánnou oslavou, elegantne spájajúcou svet koncertov s atmosférou klubov a tanečných párty už od roku 2000. Wilsonic Festival 2013 sa po jeho minulotýždňovom zrušení predsa len uskutoční v klubovej verzii 8. júna 2013 v priestoroch Refinery Gallery v Bratislave.
Viac informácií na www.wilsonic.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture WILSONIC FESTIVAL 2013 - klubová verzia
Top