Detail info
Close

Camouflage Tour 2013 - 30th Anniversary

Camouflage Tour 2013 - 30th Anniversary

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 14.12.2013 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: Majestic Music Club (MMC), Karpatská 2 , Bratislava
Cena/Price: od 24,-Eur(pozor cena sa bude zvyšovať!)
september-október 27,-eur
november-december 29,-eur
v deň koncertu 33,-eur
VIP lístky 45,-eur VYPREDANÉ!!!
VIP lístok je pohodlné sedenie za stolom úplny výhľad, samostatné WC, fajčiarska miestnosť, vlastný bar, nápoje zadarmo (pivo, kofolu a sekt, plus slané veci) po koncerte osobne stretnutie s kapelou meet and greet.

Popis/Description:
Legendárna nemecká skupina Camouflage oslavuje 30 výročie  svojho vzniku. Pri tejto príležitosti pripravila koncertné turné, neobíde ani Slovensko, či Českú republiku. V Bratislave sa môžete tešiť aj na zaujímavé predkapely a samozrejme after party,  na ktorej členovia nemeckého „ Depeche Mode“  nebudú chýbať. V Bratislave hrali naposledy v marci  v roku 2011  pred vypredaným  publikom a koncert  zaradili do prvej trojky svojich “naj“!!!
Živé vystúpenia sú spestrené bubeníkom Jochenom Schmalbachom, ktorý produkoval a remixoval veľa známych skladieb od napr. Depeche Mode, Alphaville, A-HA či Madonny atď.  Na koncertoch Camouflage nechýba ani gitarista Volker Hinkel zo skupiny Fools Garden, ktorý je autorom hitu Lenom tree.
Camouflage si pripravili špeciálny koncertný program, na ktorom zaznejú piesne, ktoré nehrali 15 rokov.. Všetky staršie skladby kapela prearanžovala a budú znieť inak, ako na poslednom koncerte . Camouflage zahrá aj úplne nové pesničky z pripravovaného albumu "Greyscale", ktorý už nahrávajú v štúdiu. Nemeckí hudobníci sú vo výbornej forme, svedčia o tom aj vypredané koncerty nielen v Nemecku, ale aj po celom  svete.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top