Detail info
Close

Maškrtníček - stretnutie s Nany a Krištofom

Maškrtníček - stretnutie s Nany a Krištofom

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 07.03.2014 o 18.00 h.
Miesto konania/Place of event: Kino Hviezda, Trnava
Vstupné/Entry: 6 EUR

Popis/Description:
Popis "MAŠKRTNÍČEK" netreba deťom nijako zvlášť predstavovať. Postavy Nany a Krištofa zo záhadnej krajiny poznáme z obrazoviek Slovenskej televízie. Stretnutie s Nany a Krištofom opatrovateľmi s čarovnými schopnosťami, ktorí už 1654 rokov s láskou a humorom, ktoré sú pre nich príznačné , pomáhajú rodičom na celom svete i v rozprávkovej krajine s výchovou detí. Svojím čarovným dáždnikom otvoria rozprávkový svet a svoje maškrty prinesú deťom v divadelnej úprave obľúbenej televíznej relácie. Ponúkajú im zábavu, rozvíjajú ich kreativitu, podnecujú k vnímavosti pri potulkách fantáziou.

Stretnutie s Nany a Krištofom, opatrovateľmi s čarovnými schopnosťami, ktorí pomáhajú rodičom na celom svete i v rozprávkovej krajine s výchovou detí.
Svojím čarovným dáždnikom otvoria rozprávky svet a svoje maškrty prinesú deťom v divadelnej úprave obľúbenej televíznej relácie. Ak chcete vedieť, aké ďalšie prekvapenia a tajomstvá ukrýva ich čarovná tajomná skrinka Almar, pozývame Vás!


Typ hľadiska: sedenie na miesta
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top