Detail info
Close

GOTHOOM festival 2014

GOTHOOM festival 2014

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 13. - 16. August 2014 
Čas začiatku/Start: 15.00 h.
Miesto konania/Place of event: Gothoomland / Ihrisko, Rudno nad Hronom (okres Žarnovica) - POZOR ZMENA MIESTA KONANIA na NOVÁ BAŇA areál jazera TAJCH

Popis/Description:

GOTHOOM Open air fest

Slovenskí metalisti pravidelne cestujú v letnej festivalovej sezóne do zahraničia, aby uhasili svoj smäd po poriadnej dávke svojej hudby na čerstvom vzduchu. Už to nie je potrebné. GOTHOOM FESTIVAL každým rokom zvyšuje svoju kvalitu a úroveň a tohtoročná piata edícia bude naozaj stáť za to. V nádhernom prostredí stredoslovenskej prírody, v areáli jazera TAJCH, budete môcť zažiť festivalovú zábavu svetovej úrovne. Tento rok bude festival štvordňový, pričom začínať sa bude 13. augusta vo večerných hodinách so špeciálnym blackmetalovým večerom, kde si každý fanúšik tohto temného žánru vychutná svoju hudbu v takom prevedení ako sa patrí – v noci, s patričnou atmosférou. No, a nasledujúce tri dni budú plné žánrovo pestrej metalovej nádielky. To, že festival získava stále lepšie renomé dokazuje aj tohtoročná zostava kapiel. Headlinerom je legenda európskeho a svetového death metalu, švédski HYPOCRISY, ktorí na scéne žiaria už 23 rokov a stále patria k tomu najlepšiemu. Ďalšími lákadlami budú kultoví GORGUTS, ktorí takisto pomohli vyformovať celé žánrové vetvy, ale taktiež blackdeathoví Rakúšania BELPHEGOR, zúriví symfonici FLESHGOD APOCALYPSE, zasnení Francúzi ALCEST, doomoví THE FORESHADOWING a ich industriálni krajania ABORYM, holandské nálože od PROSTITUTE DISFIGUREMENT a CENTURIAN, ďalšia kapela s kultovým statusom – Američania INQUISITION, alebo hostia z Poľska v podobe AZARATH, SQUASH BOWELS a OBSCURE SPHINX. Dokopy viac než 45 kapiel, medzi ktorými ale dostanú dostatočný priestor aj slovenskí a českí zástupcovia ako DEPRESY, GALADRIEL, RUST2DUST, CRANIOTOMY, DOOMAS, FDK, INFERNO, EMPYRION a mnohí ďalší. Lebo aj domáca scéna potrebuje rásť a GOTHOOM jej to chce umožniť. Príďte sa aj vy presvedčiť, že nejde o plané reči a že na Slovensku dozrieva festival špičkovej úrovne! Pre ďalšie informácie navštívte:

Viac info/News: www.gothoomfest.com, www.gothoom.com

Vstupné/Entry: 40,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture GOTHOOM festival 2014
Top