Detail info
Close

ČAROVNÁ FLAUTA

ČAROVNÁ FLAUTA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

ČAROVNÁ FLAUTA
 
Dátum/Date: 22.6.2014 o 17:00hod.
Miesto konania/Place of event: Nádvorie sv. J. Nepomuckého (Primaciálny palác), Bratislava
 
Popis/Description:
 
Slávna Mozartova opera ako ju nepoznáte!

Mozartova opera Čarovná flauta rozpráva príbeh princa Tamina, ktorý bojuje o priazeň pôvabnej princeznej Paminy, dcéry Kráľovnej noci, a vtáčkara Papagena túžiaceho po krásnej Papagene. Silou lásky a pravdy hrdinovia prekonávajú nástrahy Kráľovnej noci, jej troch dvorných dám a sluhu Monostata. Mozartova opera v podaní pražského Národného bábkového divadla je určená predovšetkým deťom a ich rodičom a prinesie okrem stretnutia s operou a hudbou rakúskeho génia aj nevšedný zážitok z vizuálneho stvárnenia diela v podaní bábok so živými hercami. Príbehom bude sprevádzať Martin Vanek.

Detský deň v rámci Viva Musica! festivalu bude pokračovať koncertom Národného mládežníckeho orchestra Virtuoso. Šéfdirigentom orchestra je Igor Dohovič, dirigent Opery Štátneho divadla Košice, pod ktorého vedením už tento orchester úspešne absolvoval niekoľko koncertov po celom Slovensku. Koncert začína o 20:00 hod. na Hlavnom námestí a vstup na tento koncert je voľný.

Ceny vstupeniek (voľné sedenie):
Dospelý - 10,- EUR
Dieťa - 5,- EUR
Zľava 10% pre držiteľov Orange karty

www.vivamusica.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top