Detail info
Close

ZEMPLÍN Fest

ZEMPLÍN Fest

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 12. - 14.6.2015 Zlatý Býk, Michalovce

Cena/Price: 2,4 a 5€ Znížené ceny!

Popis/Description: 

Zemplín fest opäť po roku ponúkne najlepšiu formu zábavy. Na pódiu sa postupne predstaví to najlepšie z oblastného folklóru, k dobrej nálade prispeje ľudová hudba Balážovci. Na pódium vystúpi aj hudobná skupina Wendigo, nebudú chýbať ani pivné súťaže. Pre deti budú k dispozícii nafukovacie hrady a rôzne atrakcie.

Sobota prinesie návštevníkom bohatý program pre deti, ktorý začne už o 14,00 popoludní. Pripravené budú nafukovacie hrady, trampolíny a mnoho ďalších detských atrakcií a taktiež detské tvorivé dielne. V sobotu sa postupne predstavia Michalovská ZUŠ, pre zdravý zdravotný štýl bude aj ZUMBA pre všetkých, prvý bežecký minimaratón s množstvom ocenení, vystúpia aj Michalovské beťare i nevesty, Ľuboš Basarab, Country bumerang, Tublatanka revival, celý deň bude samozrejme sprevádzaný množstvom pivných súťaží.

Nedeľa začne detským programom vo forme ukážky psovodov, ukážky hasičskej techniky, tvorivých dielní pre deti, deťom bude k dispozícii aj balónový kúzelník. O 14:30 sa pobeží naprieč mestským parkom prvý náučný beh detí s rôznymi stanovišťami. Vystúpi aj Ujo Ľubo, FS Hatalovčan, FS Jurošík, Magnólia PRO MUSICA a Ľudová hudba FS Zemplín v sprievode najlepších tanečníkov FS Zemplín. Nebudete chýbať ani maľovanie na tvár.

Samozrejme na dobrom feste nesmie chýbať ani dobré pivo. Na Zemplín feste si môžete vychutnať viac ako 50 druhov piva a pivných špeciálov. Samozrejme pre gurmánov budú pripravené grilované špeciality. Teší sa na Vás moderátor Jožko Jožka.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Deti do 140cm vstup zdarma, ZŤP, dôchodcovia a študenti do 18r - 1€

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top