Detail info
Close

ACCEPT + Unisonic

ACCEPT + Unisonic

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

ACCEPT + UNISONIC + Masterplan
Hostia: Anstratus, Midnight Scream
BLIND RAGE World Tour 2014-2015

28.5.2015 od 17:00hod.
amfiteáter Banská Bystrica

V histórii heavy metalu nie je veľa kapiel nemôže tvrdiť, že bolo možné, aby oslávili svoje prielom – comeback, dvakrát. ACCEPT sa podarilo aj pred štyrmi rokmi, s ich reunionovou nahrávkou »Blood Of The Nations«. Vrátili sa v plnej sile celosvetovo a to vo svetle veľkého záujmu fanúšikov aj novinárov a kritikov. Vo svojej domovskej krajine, v Nemecku, ACCEPT vystrelil na neuveriteľné 4 miesto v rebríčku predajnosti, ktoré bolo najlepším v kariére kapely k dnešnému dňu.

UNISONIC ako co-headliner s Accept !!! Niekto sa možno ešte opýta: kto je Unisonic ? Michael Kiske a Kai Hansen. Už je to asi oveľa ľahšie. Štvoroktávový spevácky zázrak z dôb najúspešnejších albumov Helloween v jednej kapele so zakladateľom tejto legendy... Takzvaný reunion Kiske/Hansen spôsobil medzi fanúšikmi veľký záujem o novú kapelu, ktorá sa prihlásila o svoje miesto na hudobnom Olympe s albumom UNISONIC v roku 2012.

Bonusom pre fanúšikov bude aj to, že cena vstupenky sa pridaním Masterplan nemení a ostáva na májovej predpredajovej cene. Preto, kto si na štvrtok 28.5.2015 vyrazí do Banskej Bystrice, mal by si predĺžiť víkend o nasledujúci piatok, lebo takýto zážitok sa len tak skoro nezopakuje. A predstava, že by s Unisonic staré skladby zmieňovaných Helloween zahral aj Roland Grapow, je splneným snom každého fanúšika a inde na svete táto šanca ani nebude. A čo sa týka strednej a východnej Európy, pôjde o jediný koncert Masterplan v roku 2015.

Zľavy /Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top