Detail info
Close

Kraak & Smaak LIVE + Afterparty

Kraak & Smaak LIVE + Afterparty

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.02.2014 o 20.00 h.
Miesto konania/Place of event: Stará tržnica, Nám. SNP 25, Bratislava

Popis/Description:

Obľúbené holandské trio Kraak & Smaak vystúpi koncom 20.februára v Bratislave

Odkedy sa v roku 2009 predstavili Kraak & Smaak na festivale Pohoda, záujem slovenského diváka o ich energickú show nikdy neklesol. Následne sa dva krát vrátili do priestorov bratislavského Nu Spirit Clubu, kde sa predstavili v DJ setoch so speváčkou Berenice Van Leer. V rámci svojho európskeho turné k albumu Chrome Waves sa v roku 2015 vrátia do svojho obľúbeného mesta Bratislavy, aby vám v piatok 20. Februára predstavili úplne novú.

Holandskí chlapci sú na kontinuálne stúpajúcej krivke a od ich debutu hrali na svetových festivaloch od Glastonbury až pod Detroit Movement, EXIT, Sziget či Pohoda. Trio založené v roku 2003 vydalo nasledovné 3 roky niekoľko dvanásťpalcov a svojim debutovým albumom Boogie Angst si získali rešpekt u tastemakerov ako Pete Tong, Annie Nightingale a Jason Bentley. Globálny dopyt po ich energickom funkovom sounde spôsobil, že ich britský label Jalapeno šikovne nakontraktoval kapelu v USA, Beneluxe a Japonsku a pre Kraak & Smaak sa tak otvoril svet.

V roku 2008 vydali svoj druhý album Plastic People. Z neho pochádza aj hit Squeeze Me s vtipným videom a vokálom ktorý zaobstaral Ben Westbeech. Len v USA predal vyše 70000 downloadov a zabezpečil kapele vystúpenie v prestížnej show Jimmyho Kimmela a adoračné blogy od mien ako Kanye West, alebo Perez Hilton. O rok neskôr zhrabli spolu s The Ting Tings cenu European Border Breakers Award (EBBA) a vyprodukovali tanečné remixy pre umelcov ako Jamiroquai, Richard Dorfmeister, alebo Fort Knox Five.

Časopis Dance IDJ opisuje kapelu ako niečo, čo musíte vidieť naživo a ich live vystúpenia prirovnáva ku kapelám ako je Chemical Brothers, Moby či The Prodigy. V roku 2011 im okrem viacerých kolaborácii a remixov vychádza tretí album „Electric Hustle“ a o dva roky neskôr spomínaný Chrome Waves.

Striedajúc najlepšie festivaly a kluby v celej Európe ich naživo uvidíte v piatok 20.2.2015 v bratislavskej Starej tržnici, po ktorej bude nasledovať oficiálna afterparty v Nu Spirit Clube aj s ich účasťou.

Vstupné/Entry:
11,00 EUR do 23.1.2015 (vrátane)
14,30 EUR od 24.1.2015

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Na podujatie KRAAK & SMAAK LIVE + AFTERPARTY prebieha súťaž TU.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Kraak & Smaak LIVE + Afterparty
Top