Detail info
Close

Tanečné divadlo Ifjú Szivek - Kukučie vajíčko

Tanečné divadlo Ifjú Szivek - Kukučie vajíčko

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 
12.11.2015 o 19:00 h.
03.12.2015 o 19:00 h.

Miesto konania/Place of event: Tanečné Divadlo Ifjú Szivek, Bratislava

Popis/Description:
Každý z nás sa už v prvých ročníkoch základnej školy oboznámil s úlohami typu “kukučie vajíčko”. Všetci určite rozpoznáme hrušku medzi jablkami, ale poradíme si aj napríklad s flamencom ukrytým v choreografii cigánskeho tanca? Celovečerný program Tanečného divadla Ifjú Szivek predstavuje tradičnú ľudovú hudbu spolu s tancom v kontexte, ktorý je pre človeka 21. storočia dobre známy.

Cieľom predstavenia je zbúrať faktami nepodložené, ale na našom území rozšírené predsudky, ktoré obklopujú folklorizmus, ako taký a vďaka ktorým sa dnes pokladá ľudový tanec za niečo staré, nudné, nepotrebné a zbytočné.
Počas predstavenia sa diváci stretnú primárne s ľudovým tancom. Avšak v prostredí autentického folklóru sa z času na čas objaví niečo, čo je iné, neobvyklé. Hip-hop, menuet, majorette, lindi hop či flamenco sú žánre, ktoré každý z nás pozná a aj spozná na prvý pohľad, bez ohľadu na to či je dieťa, alebo dospelý. Predstavenie sprevádzané živou hudbou spracováva vzťah týchto populárnych žánrov s tradičnou ľudovou kultúrou vo forme, vďaka ktorej sa divák v zásade dobre zabaví ale dostane sa aj o krok bližšie k autentickej ľudovej kultúre.

Dĺžka podujatia: 55 minút

Vstupné/Entry: 12,00 EUR  
Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Tanečné divadlo Ifjú Szivek - Kukučie vajíčko
picture Tanečné divadlo Ifjú Szivek - Kukučie vajíčko
Top