Detail info
Close

NIGHTWISH + Sabaton

NIGHTWISH + Sabaton

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 14.6.2015 o 18:00hod.
Miesto konania/Place of event: Amfiteáter Banská Bystrica

Práve v čase vydania svojho nového singla Élan (13.2.2015) ohlasujú NIGHTWISH aj najlepšiu správu pre svojich slovenských (a nielen) fanúšikov.

Po 12 rokoch aj 1 týždni vystúpia na tom istom mieste, kde odohrali svoj famózny prvý slovenský koncert vo svojej histórii.
Podobne ako vtedy, aj teraz bude amfiteáter plný ich fanúšikov a je jasné že za tie roky to nebude taký istý koncert.
Zostava bude oproti pamätnému roku 2003 obmenená a okrem stabilných členov Tuomasa Holopainena (klávesy), Emppu Vuorinena (gitara) a Marca Hietalu (basgitara, spev) sa predstavia aj členovia, pre ktorých bude prostredie vynoveného amfíka neznáme: Tarju a jej nasledovníčku Anette vymenila všetranná a skvelo vyzerajúca a spievajúca FLOOR JANSEN, za bicie sa posadil Kai Hahto známy najmä z kapiel Wintersun a Swalow the Sun a hudobníkom, ktorý hrá v kapele nebývalo na píšťale, bazuke a aj spieva - je Troy Donockley.
Aparatúra bude mať omnoho väčší výkon a samozrejme aj scéna a pódium bude omnoho väčšia ! Keďže Nightwish sú vedúcou kapelou európskeho ale aj svetového symfonického metalu, môžeme v kľude hovoriť o megakoncerte.

Aj koncertný repertoár NIGHTWISH sa bude skladať z ešte väčšieho množstva hitov a keby skupina zahrala len singlové skladby, môže hrať aj dve hodiny. Preto bude toto nedeľné popoludnie v Banskej Bystrici druhým tohtoročným sviatkom hudby pre celé Slovensko a ako vždy privítame aj fanúšikov z iných krajín.
Koncert NIGHWISH sa uskutoční v rámci začínajúceho sa svetového turné k albumu Endless Forms Most Beatifull, ktorý vychádza 27.3. NIGHTWISH si v Európe ako štart vybrali 13 EU festivalov a Slovensko. Aj to je dôvod navštíviť tento exkluzívny megakoncert !!!
Prvých 1000 vstupeniek prichádza do predpredaja v cene 29,- ale aby fanúšikovia dostali za svoje peniaze poriadnu porciu skvelej hudby, rokuje sa s veľmi zaujímavým hudobným hosťom.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture NIGHTWISH + Sabaton
Top