Detail info
Close

Za vínom do Šenkvíc – 4. ročník

Za vínom do Šenkvíc – 4. ročník

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

6.6.2015 o 12:00hod.
Šenkvice

Už po štvrtýkrát sa 6.6.2015 otvoria pre milovníkov vína pivnice v najväčšej malokarpatskej vinohradníckej obci Šenkvice, aby ponúkli svoje tekuté poklady. Tentokrát však organizátori – miestny Spolok vinárov a vinohradníkov v spolupráci s Kultúrnym a informačným strediskom a Obcou Šenkvice pripravili pre hostí aj špeciálne prekvapenie.

V deň konania akcie Za vínom do Šenkvíc bude totiž verejnosti sprístupnený vo vinici za bývalým Obecným úradom Náučný vinohradnícky chodník. Tvorí ho vzorka vysadených 30 najznámejších starých a nových odrôd viniča. Tento pestovateľský miniskanzen je prepojený aj na nový vyše kilometrový náučný chodník, ktorý vedie centrom obce a spája 9 historických pozoruhodností od bývalej obecnej školy po kaplnku na Hornom cintoríne.

V spomínanú prvú júnovú sobotu sa od 12:00 do 21.00 hod. predstaví 34 vinárov ponúkajúcich na 19 stanoviskách desiatky druhov vín. Srdečne Vás pozývame na tento unikátny a pritom komorný formát ochutnávania vín veľkých aj malých vinárov. Cena vstupenky obsahuje okrem tradičnej kapsičky, degustačného pohárika, bezplatnej kyvadlovej dopravy a katalógu vinárov aj bonus na nákup vína v hodnote 10€.

Viac informácií o podujati na: www.senkvickevino.sk

Zľavy: bez nároku na zľavu

Vstupenky je možné zakúpiť iba prostredníctvom služby HOMETICKET - DOMA VYTLAČENÁ VSTUPENKA.

Vstupenky sa budú dať zakúpiť v deň podujatia na týchto miestach v Šenkviciach:
Vinárstvo Bočko, Karptaská Perla, Fitz&Petrík vinárstvo, KIS Šenkvice



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top