Detail info
Close

KATY PERRY - The Prismatic World Tour

KATY PERRY - The Prismatic World Tour

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 27.2. 2015 o 19:00h.
Miesto konania/Place of event: BRATISLAVA SLOVNAFT ARENA

Popis/Description:

„Najšialenejší, najlepší a najzábavnejší koncert roku. Päť hviezdičiek.“ Financial Times

V nadväznosti na obrovský úspech svojich aktuálnych koncertov vo Veľkej Británii, ktoré  zožali nadšené recenzie od fanúšikov aj kritikov, globálna superstar Katy Perry dnes oznámila, že sa znovu v roku 2015 vydá do Európy a predstaví sa v 18 krajinách so svojím ohromujúcim programom ʺPrismatic World Tourʺ 

Svetová superstar Katy Perry vydala v minulom roku svoj tretí štúdiový album s názvom „PRISM“, ktorý vyšiel v októbri 2013. „PRISM“ debutoval na prvom mieste rebríčka iTunes v 97 krajinách a nahrávka dosiahla rekord predajnosti v speváčkinej kariére. Z titulu sa celkovo predalo viac ako 6 miliónov kópií v priebehu šiestich mesiacov od jeho vydania. Prvá skladba z albumu, „Roar“ sa stala celosvetovým hitom – umiestnila sa na prvom mieste v rebríčku iTunes v 96 krajinách a zároveň je to speváčkina ôsma pieseň, ktorá sa dostala na vrchol amerického rebríčka „Billboard Hot 100 Chart“. Zo singlu „Roar“ sa odvtedy predalo viac ako 10 miliónov kópií po celom svete a stal sa najpredávanejším v kanadskej histórii. Ďalší singel „Dark Horse“, úspešne pokračoval a umiestnil sa na 1. mieste v 38-ich krajinách na iTunes a v top 5 v ďalších 90 krajinách na celom svete. 

ORGANIZAČNÉ POKYNY PRI KONCERTE KATY PERRY



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture KATY PERRY - The Prismatic World Tour
picture KATY PERRY - The Prismatic World Tour
Top