Detail info
Close

KONCERT  JAMIROQUAI

KONCERT JAMIROQUAI

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event:
20.01.2013 o 20:30 hod., Steel Aréna, Košice
Cena/Price: od 25 EUR

Do predaja v sektore státie spustených 2013 vstupeniek v cene 25 EUR

Popis/Description:
Čakanie sa skončilo … prichádza  Mr. Showman! Britská superstar JAMIROQUAI v Košiciach! Neopakovateľný večer plný funky energie a tanečnej explózie ako súčasť Grand Opening EHMK 2013! Jamiroquai je anglická kapela hrajúca funk, acid jazz a soul. Kapelu založili v roku 1992 Jason Kay a Derric McKenzie. V rovnakom roku vydala kapela aj svoj prvý singel, niesol názov When You Gonna Learn.O rok neskôr vyšiel prvý album Emergency on Planet Earth. V tomto čase bola skupina známa najmä v Európe.Celosvetovo známa sa stala po vydaní tretieho albumu Travelling Without Moving, z ktorého pochádzajú dva veľké hity, a to Virtual Insanity a Cosmic Girl.Skutočný komerčný úspech dosiahla kapela albumom A Funk Odyssey z roku 2001, ku ktorému kapela odohrala svetové turné. Na nasledujúcom albume Dynamite sa do popredia dostala elektronika. Okrem nej je z albumu cítiť house, disco a funk. Rádiovými hitmi sa stali skladby Seven Days In Sunny June, Feels Just Like It Should a (Don´t) Give Hate a Chance. 

V roku 2006 vydala skupina výberový album High Times: Singles 1992-2006. Album obsahuje najväčšie hity kapely a dve nové skladby Runaway a Radio. V roku 2010 Jamiroquai vydali zatiaľ svoj posledný album Rock Dust Light Star.

Informácie pre vozičkárov



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top